Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski pleacă de la Bayern. Directorul sportiv a confirmat: "Da, mi-a spus că vrea să plece"

Lewandowski pleacă de la Bayern. Directorul sportiv a confirmat: "Da, mi-a spus că vrea să plece"

Bayern Munchen

Comentarii

Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al lui Bayern, a confirmat ceea ce presa internaţională a anunţat de câteva zile. Robert Lewandowksi (33 de ani) i-a anunţat pe şefii bavarezi că nu vrea să-şi prelungească înţelegerea, scadentă în 2023, şi-şi doreşte să plece de la echipă în vară.

Directorul sportiv de la Bayern, Hasan Salihamidzic, a confirm informaţia oferită de presa internaţională, că Robert Lewandowski le-a transmis lui şi conducerii dorinţa de a pleca de la echipă, în vară, când perioada de mercato se va deschide.

Lewandowski pleacă de la Bayern. Directorul sportiv a confirmat: "Da, mi-a spus că vrea să plece"

Înaintea meciului cu Wolfsburg, din deplasare, Hasan Salihamidzic a confirmat o informaţie care circulă de câteva zile în media. Robert Lewandowski le-a transmis şefilor că-şi doreşte să plece şi că nu are de gând să accepte oferta făcută de Bayern pentru prelungirea contractului.

Totuşi, oficialul clubului din Bavaria a lăsat de înţeles că Barcelonei, clubul la care vrea să ajungă Lewandowski, nu-i va fi uşor să negocieze transferul: "Da, Lewandowski m-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră şi că vrea să plece de la echipă", a declarat Hasan Salihamidzic, conform SpySports Germania.

"Poziţia noastră nu s-a modificat. Lewa are contract cu Bayern până în 2023. E cert! Ofertă de la Barcelona? Nu!", a mai declarat directorul sportiv de la Bayern, potrivit sursei citate.

Mai mulţi jurnalişti din Spania şi Germania au anunţat, în ultimele zile, că Robert Lewandowski are o înţelegere cu Barcelona şi că le-a transmis şefilor lui Bayern că vrea să plece de la echipă, contractul său urmând să expire în vara lui 2023. Astfel, cu un an înainte de finalul înţelegerii cu campioana Germaniei, Barcelona îl poate transfera "la reducere" pe Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski a marcat 50 de goluri în 46 de meciuri jucate cu Bayern în toate competiţiile acestui sezon, timp în care şi-a trecut în cont şi şapte pase de gol.

 

Afla mai multe despre: lewandowskibayern plecaresalihamidzic 

viewscnt
Articole similare