Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski, tot mai aproape de retragere. Cum a răspuns atacantul polonez când a fost întrebat despre o eventuală prezenţă la Mondialul din 2026

Lewandowski, tot mai aproape de retragere. Cum a răspuns atacantul polonez când a fost întrebat despre o eventuală prezenţă la Mondialul din 2026

Cupa Mondială

Comentarii

Robert Lewandowski a vorbit, după ce Polonia a fost eliminată de Franţa (1-3) în optimile de finală ale Cupei Mondiale, despre o posibilă retragere de la echipa naţională.

''Voi continua să simt plăcere? Este dificil de spus acum. Dar, din punct de vedere fizic şi sportiv, nu mi-e teamă. Mai multe lucruri vor decide dacă a fost ultima mea Cupă Mondială sau nu'', a declarat Lewandowski, 34 ani, care a jucat în Qatar la al doilea său Mondial.

Atacantul legitimat la FC Barcelona a marcat primele sale două goluri la un Mondial, contra Arabiei Saudite şi, din penalty, împotriva Franţei.

''Când joci contra campionilor mondiali, contra Franţei, este întotdeauna dificil. Ne-am bătut, am dat tot ce am avut mai bun, dar nu a fost un meci uşor. Poate dacă am fi marcat noi primii, atunci meciul ar fi fost diferit. Am fi dorit să continuăm, dar în final ne-am atins obiectivul nostru'', a adăugat starul polonez cu 138 selecţii şi 78 goluri la naţionala sa.

Polonia nu a mai atins optimile de finală la Cupa Mondială de la ediţia din 1986, din Mexic.

Franţa, campioana mondială entitre, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins echipa Poloniei cu scorul de 3-1 (1-0), duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha. Olivier Giroud (44) şi Kylian Mbappe (74, 90+1) au marcat pentru echipa antrenată de Didier Deschamps, în timp ce golul de onoare al polonezilor a fost reuşit de Robert Lewandowski (90+9 - penalty).

Franţa va juca pentru un loc în semifinale cu Anglia, în data de 10 decembrie.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare