Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Lewandowski vrea la Barcelona". Ce contract îi oferă catalanii "maşinăriei" lui Bayern Munchen

"Lewandowski vrea la Barcelona". Ce contract îi oferă catalanii "maşinăriei" lui Bayern Munchen

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona i-a pregătit o ofertă contractuală lui Robert Lewandowski (33 de ani), super golgheterul lui Bayern Munchen, care mai are contract cu bavarezii până în 2023. "Lewa" e tentat să joace pentru Barcelona, iar catalanii i-au pregăti un contract atacantului din Polonia.

"Lewandowski vrea la Barcelona". Ce contract îi oferă catalanii "maşinăriei" lui Bayern Munchen

În birourile de pe Camp Nou se caută un fotbalist care să devină imaginea proiectului lui Xavi şi Joan Laporta, iar Robert Lewandowski este unul dintre jucătorii despre care se discută intens. Presa din Spania a aflat că Robert Lewandowski îşi doreşte să joace pentru Barcelona.

Jurnalistul Javi Miguel de la AS a anunţat, luni, că dorinţa lui Robert Lewandowski îşi doreşte să joace pentru Barcelona, iar şefii de pe Camp Nou i-au făcut deja o ofertă contractuală. Având în vedere că face 34 de ani anul acesta, Barcelona i-a pus pe masă lui Lewandowski un contract pe doi ani cu drept de prelungire pe încă unul.

Sursa citată scrie că şefii Barcelonei sunt de părere că Robert Lewandowski mai poate juca cel puţin 3 ani la nivel înalt, având în vedere că are un stil de viaţă foarte bun şi că are foarte mare grijă de el în afara terenului. Totuşi, nu se precizează nimic despre salariul oferit lui "Lewa".

Robert Lewandowski îşi termină contractul cu Bayern în vara lui 2023 şi, până acum, părţile nu au ajuns la o înţlegere pentru prelungire. Ca să nu-l piardă gratis, şefii lui Bayern ar putea fi de acord să-l cedeze pe polonez pe Camp Nou, la "reducere".

  • 45 de goluri şi patru pase de gol a strâns Robert Lewandowski în 38 de meciuri jucate până acum în toate competiţiile acestui sezon cu Bayern

Afla mai multe despre: robert lewandowskibayernbarcelonaofertacontract 

viewscnt
Articole similare