adplus-dvertising
You are here:

Lewis Hamilton spune că nu poate respecta regulamentul FIA, care interzice purtarea cerceilor şi piercing-urilor

Lewis Hamilton spune că nu poate respecta regulamentul FIA, care interzice purtarea cerceilor şi piercing-urilor

Formula 1

Comentarii

La Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, noul director de curse al FIA ​, Niels Wittich, le-a reamintit piloţilor Codul Sportiv Internaţional, care interzice purtarea cerceilor, piercing-urilor şi altor bijuterii, dar septuplul campion modial Lewis Hamilton spune că nu poate respecta această regulă. Sezonul din Formula 1 e pe Orange Sport şi Orangesport.ro.

"Purtarea de bijuterii sub formă de piercing-uri sau lanţuri metalice pentru gât este interzisă în perioada competiţie şi, prin urmare, poate fi verificată înainte de start”, a menţionat Wittich.

Restricţia purtării bijuteriilor face parte încă din 2004 din reglementările care definesc echipamentul de siguranţă al piloţilor.

Cu toate acestea, Hamilton a spus că unii dintre cerceii săi sunt fixaţi într-un mod care îi face imposibil de îndepărtat.

"Nu am niciun plan să îi îndepărtez”, a spus Hamilton, care poartă cercei de când a debutat în Formula 1, în 2007.

"Simt că există lucruri personale, ar trebui să poţi fi cine eşti. Sunt lucruri pe care nu le pot muta, nici măcar nu le pot scoate. Astea din urechea mea dreaptă sunt literalmente <sudate>, aşa că ar trebui să le tai sau ceva de genul. Deci vor rămâne", a explicat pilotul Mercedes, potrivit dailymail.co.uk.

Hamilton ar putea fi, teoretic, amendat sau depunctat dacă încalcă prevederile codului sportiv.

Cu toate acestea, FIA aşteaptă să vadă dacă poziţia sportivului britanic se va schimba în cursele următoare, înainte de a stabili dacă este nevoie de vreo acţiune.

viewscnt
Articole similare