Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LG Pose, cel mai elegant upgrade pe care îl poţi aduce sufrageriei tale

LG Pose, cel mai elegant upgrade pe care îl poţi aduce sufrageriei talegalerie foto

Special

Comentarii

Televizoarele OLED încep să acapareze din ce în ce mai mult piaţa de Smart Tv-uri din România, iar LG OLED Pose, din gama OLED Objet a LG, atrage din ce în ce mai multă atenţie. Bucurându-se de un finisaj premium, chic, acesta este o adiţie excelentă pentru cei care îşi doresc o sufragerie la cele mai înalte standarde, una care să ofere un aer atât boem, cât şi funcţional.

Având conexiuni puternice cu arta, Pose se încadrează în gama premium a producătorului sud-coreean, oferind un plus de eleganţă locuinţelor sau spaţiilor comerciale în care este amplasat. Faptul că acesta se aseamănă cu o piesă de mobilier modern îi conferă o prezenţă sofisticată, potrivită oricărui stil de amenajare interioară datorită factorului „posh”.

În ceea ce priveşte tehnologia din spatele său, gama OLED impresionează printr-o imagine mult mai clară decât televizoarele LED tradiţionale, dispunând de pixeli auto-iluminaţi pentru nuanţe mult mai reale de negru şi de alb. Aceasta diferenţiere este extrem de clară şi reprezintă alegerea optimă pentru utilizatorii care îşi doresc mult mai mult de la televizoarele lor.

În plus, în completarea imaginii, cu OLED Pose utilizatorii se vor bucura şi de un sunet de calitate superioară. Sistemul audio beneficiază de o putere de 80 W şi 4.2 canale, care va transforma camera în care este amplasat într-un adevărat cinema la domiciliu, unul pus în valoare de tehnologia Dolby Atmos, pentru o spaţialitate a sunetului care va da pe spate chiar şi audiofilii. De asemenea, mulţumită conexiunii e-ARC, permite conectarea şi un soundbar extern pentru o şi mai mare claritate şi funcţie surround pentru partea de sunet.

Iar „creierul” din spatele ecranului Pose reprezintă cel mai mare progres tehnologic de care LG se bucură la ora actuală. Procesorul Alpha 9 gen5 dispune de inteligenţă artificială şi este văzut de către experţi drept unul dintre cele mai bune din industrie. Acesta utilizează un algoritm de învăţare aprofundată, reduce zgomotul de imagine, ajustează conţinutul şi optimizează pachetul complet în aşa fel încât experienţa de vizionare să atingă limitele superlativului.

Revenind la partea estetica a lui Pose, televizorul a fost extrem de lăudat de către arhitecţi şi artişti din domeniul design-ului interior din România, aceştia având numai cuvinte de laudă despre unul dintre cele mai exclusiviste produse LG din 2022. „Designul de calitate ne îmbunătăţeşte viaţa. Pentru că designul se trăieşte. Până de curând televizorul era doar un instrument tehnologic, ales în funcţie de calităţile sale tehnice, însă de acum lucrurile stau altfel. LG OLED Pose este un televizor performant, şi în acelaşi timp un obiect de design care înfrumuseţează spaţiul în care se află”, admite Omid Ghannadi, unul dintre cei mai importanţi arhitecţi din România.

„Până acum am crezut că în casa mea nu îşi va găsi locul un televizor, dar LG OLED Pose, datorită aspectului său mai mult de element artistic decât de televizor s-a integrat perfect. Vine compact, cu un stativ metalic minimalist, acesta fiind completat de inserţii textile cu aspect fin şi natural în partea inferioară şi la nivelul raftului de reviste aflat în spatele său”, completează şi Cristiana Zgripcea, designer interior premiat la nivel internaţional.

LG Pose dispune de un raft ataşat pe spatele său, denumit sugestiv „Clean Cover”, care are rolul de a vă ajuta să vă organizaţi mai bine atât din punct de vedere vizual şi artistic, dar şi din punct de vedere practic, adică al managementului de cabluri. Acesta uşurează viaţa şi o face mai frumoasă, în acelaşi timp. Iar nuanţele de bej natural, dublate de calitatea materialului textil oferă un aspect premium, din toate punctele de vedere.

„Azi am pe cineva nou la birou. E un televizor absolut superb de la LG. Primul televizor pe care nu mă sfiesc sa-l pun în mijlocul camerei şi să-l folosesc ca „room divider”. Televizorul cu cel mai “sexy back”!!! Îmi place să-l am lângă mine şi, când vreau sa rafinez o idee, o pot proiecta pe un ecran mare si să mă dau doi paşi în spate, mă uit printre gene şi decid o ultimă schimbare. Designul acestui televizor este perfect aici. În mijlocul camerei. În afara de design, care serios, m-a dat pe spate, ar mai fi de spus despre tehnologia OLED care face culorile super clare şi precise, iar în meseria mea, când e vorba de a prezenta un proiect, este fix la ce visez. Şi da, mai este şi un chipset foarte inteligent, care face toată experienţa adaptivă, tehnologie care mă depăşeşte cu eleganţă, dar tocmai asta e bine, căci lucrează pentru mine”, descrie şi Alina Vîlcu, designer român, experienţa sa cu LG Pose şi tehnologia OLED.

Din mai toate punctele de vedre, atât tehnologic dar mai ales vizual, LG Pose reprezintă cea mai bune alegere pentru cei care vor performanţe vizuale dar şi auditive de vârf, totul într-un cadru plin de eleganţă şi rafinament. Acesta se comercializează la partenerii LG şi face parte şi dintr-o campanie extrem de atractivă împreună cu Delta Studio. Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi pagina de produs.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lg oled poselg oledoledteleviozoarele oled 

viewscnt
Articole similare