You are here:

Licitaţie de 119 milioane € pentru arena multifuncţională Dinamo. GALERIE FOTO | Cum arată şi care sunt facilităţile

Licitaţie de 119 milioane € pentru arena multifuncţională Dinamo. GALERIE FOTO | Cum arată şi care sunt facilităţilegalerie foto
Comentarii

Start pentru licitaţia construcţiei arenei multifuncţionale Dinamo, ale cărei lucrări sunt estimate la o valoare de 119 milioane de euro. Compania Naţională de Investiţii a făcut anunţul în privinţa licitaţiei pentru stadionul Dinamo.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a publicat în cadrul SEAP anunţul de participare la licitaţia pentru construcţia noului stadion Dinamo Bucureşti, ce va fi ridicat pe în locul fostei arene din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 7-9. Valoarea estimată a lucrărilor este de 587,7 milioane de lei (circa 119 milioane de euro), fără TVA.

Licitaţie pentru construcţia arenei multifuncţionale Dinamo

Complexul multifunţional Dinamo va avea o suprafaţă de 66.571 mp şi va include un stadion,  un corp perimetral, un turn pentru heliport şi un portic pentru acces (la intrarea din Ştefan cel Mare) ce va avea aceeaşi formă semirotundă pentru a face păstra memoria vechii arene, istorice.

De asemenea, pe lângă stadionul de fotbal - care va avea puţin peste 25.000 de locuri, nouă arenă multifuncţională Dinamo va dispune şi de spaţii complementare pentru sport (săli de box cu trei ringuri, de haltere, de judo, de lupte, de gimnastică, de fitness şi de scrimă), vestiare şi spaţii conexe pentru personal, pentru cantonamente, pentru spectatori, pentru presă, transmisii TV, depozitari şi alte spaţii tehnice aferente întreţinerii clădirii, dotări sanitare şi facilităţi pentru persoane cu dizabilitaţi locomotorii, precum şi peste 300 de locuri pentru parcare şi un hotel cu 40 de camere.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este stabilit la data de 16 septembrie 2024, ora 15:00.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamostadionconstructielicitatiearena multifunctionala dinamo 

viewscnt
Articole similare