Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul mondial, Mark Selby, a sosit în România cu doar o zi înainte de startul turneului ”Romanian Snooker Masters”

Liderul mondial, Mark Selby, a sosit în România cu doar o zi înainte de startul turneului ”Romanian Snooker Masters”

Alte sporturi

Comentarii

Cei mai mari jucători de snooker din lume s-au strâns la Bucureşti în această săptămână pentru Romanian Snooker Masters. Liderul mondial, Mark Selby, a sosit în ţară cu doar o zi înainte de startul turneului, dar şi-a pus în gând să câştige titlul în acest an.

16 din primii 20 de jucători ai lumii se vor întrece în această săptămâna la Bucureşti pentru un premiu de 50.000 de dolari. Campionul mondial, Mark Selby, e jucătorul pe care toţi vor să-l bată.

”Aştept cu nerăbdare turneul. Am venit aici pentru prima oară în urmă cu câţiva ani şi mi-a plăcut foarte mult. Este un turneu susţinut foarte bine şi îmi aduc aminte că am ajuns până în semifinale ultima oară. Acum sper să merg un tur mai departe”, a declarat Mark Selby la Telekom Sport.

Din 2012 a urcat englezul pe primul loc în clasamentul Federaţiei mondiale de snooker. A câştigat 3 titluri mondiale de atunci.

Un mare fan al fotbalului, cel supranumit Bufonul din Leicester a avut o mare bucurie în 2016, când echipa sa de suflet a câştigat titlul în Premier League.

”Eu am câştigat titlul în aceeaşi seară. Am câştigat titlul mondial şi, 15 minute mai târziu, Leicester a devenit campioană. A fost o celebrare plăcută, am sărbătorit împreună”, a mai spus Selby.

Afla mai multe despre: romanian snooker mastersmark selby,  

viewscnt
Articole similare