Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Campionilor revine cu ultimele 4 meciuri din turul optimilor

Liga Campionilor revine cu ultimele 4 meciuri din turul optimilorgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Optimile Champions League continuă în această săptămână cu prima manşă a celorlalte patru meciuri rămase de disputat. Şi de această dată se anunţă dueluri de interes maxim, care îi vor atrage cu siguranţă pe pasionaţii de fotbal.

Telekom Sport va transmite toate cele patru meciuri din optimile Champions League, după cum urmează: marţi, de la ora 22:00, vor avea loc meciurile Chelsea - Lille şi Villarreal - Juventus Torino, în timp ce miercuri, de la aceeaşi oră, se vor disputa partidele Benfica Lisabona - Ajax Amsterdam şi Atletico Madrid - Manchester United.

Aşadar, fanii fotbalului vor avea de unde să aleagă şi în această săptămână pentru a vedea meciuri de top. În acelaşi timp, de o ofertă bogată vor beneficia şi cei pasionaţi de pariuri, având în vedere că interesul este ridicat pentru competiţiile de top. Pentru aceştia, în rândurile următoare am inclus şi patru ponturi pentru optimi cotate excelent în oferta de pariuri fotbal Champions League Unibet.

Vedem multe goluri în Villarreal - Juventus Torino?

La ultimul meci de acasă, Villarreal a remizat cu Real Madrid, scor 0-0. Totuşi, "Submarinul galben" obişnuieşte să înscrie constant pe teren propriu. Drept dovadă, a marcat de fiecare dată acasă în precedentele şase întâlniri, iar printre echipele adverse s-au aflat şi FC Barcelona şi Atletico Madrid. În plus, în faza grupelor, i-a dat cinci goluri Atalantei în două partide.

Juventus se descurcă şi ea bine în deplasare, unde are gol în ultimele 6 meciuri de pe teren advers. În plus, are amintiri excelente din ultimele deplasări din Spania, acolo unde a marcat de trei ori contra Barcelonei şi de două ori împotriva lui Atletico Madrid. Prin urmare, este destul de probabil să vedem goluri de ambele părţi, iar cota pregătită de Unibet pentru selecţia GG este foarte bună, 1.83.

Poate Lille să-i facă viaţă grea lui Chelsea?

Chelsea şi Lille s-au întâlnit ultima dată în 2019, iar în ambele meciuri din faza grupelor londonezii s-au impus cu 2-1. Chelsea a marcat de zece ori la rând contra echipelor din Franţa în Champions League, în timp ce Lille are gol marcat în nouă din ultimele zece meciuri disputate în deplasare.

Un pont pe care mulţi pariori îl vor încerca la acest duel este disponibil în secţiunea Pariuri Combo la Unibet: Ambele marchează şi peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.50.

Este anticipat un duel echilibrat între Benfica şi Ajax

Benfica şi Ajax, două echipe care au furnizat mulţi fotbalişti talentaţi marilor cluburi, s-au întâlnit de patru ori în istoria recentă, iar de fiecare dată s-au înscris cel mult două goluri.

Nimeni nu îşi va dori să rişte prea mult nici acum, aşa că este de aşteptat un nou meci echilibrat. Pentru cei care cred că se vor înscrie sub 2.5 goluri, Unibet a pregătit o cotă tentantă: 2.15.

Poate continua United seria rezultatelor pozitive obţinute de City şi Liverpool săptămâna trecută?

În pofida parcursului oscilant din Premier League, Manchester United a arătat bine în Champions League, unde vine după o serie de cinci meciuri la rând fără înfrângere. Printre acestea se află şi succesul din meciul cu Villarreal.

Pe de altă parte, Atletico Madrid a pierdut ultimele două meciuri de acasă cu echipe din Anglia, scor 2-3 cu FC Liverpool şi 0-1 contra lui Chelsea Londra.

United este o echipă cu un lot valoros, care poate profita de momentele slabe din jocul lui Atletico pentru a obţine un succes, iar cota oferită de Unibet pentru victoria „Diavolilor Roşii” este cât de poate de atractivă: 3.20.

Pe lângă oferta impresionantă de pariuri, Unibet rulează în această perioadă şi o campanie promoţională cu premii incredibile. Cu un pariu de 50 RON poţi câştiga unul din autoturismele BMW puse la bătaie sau alte premii. În plus, săptămânal, primeşti garantat şi un cadou pentru primul pariu eligibil la promoţie.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare