Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Naţiunilor | Dureri de cap pentru Burleanu: "Nu suntem atât de mulţumiţi de situaţia de astăzi"

Liga Naţiunilor | Dureri de cap pentru Burleanu: "Nu suntem atât de mulţumiţi de situaţia de astăzi"

Echipa națională

Comentarii

Despre meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor, preşedintele Răzvan Burleanu a declarat că indisponibilităţile din lotul lui Contra, dar şi terenul artificial ar putea ridica probleme selecţionatei României.

"Trebuie să câştigăm în Lituania, deşi nu va fi un meci uşor, pentru că jucăm pe o suprafaţă cu gazon artificial, iar jucătorii noştri nu sunt obişnuiţi. Am văzut că şi Serbia s-a impus doar cu 1-0 acolo. Am arătat cu totul altceva în meciul cu Serbia, în schimb nu suntem atât de mulţumiţi de situaţia de astăzi, în ceea ce priveşte accidentările şi foarte mulţi jucători care vor lipsi. Cosmin Contra va trebui să găsească soluţii pentru jucătorii accidentaţi şi care vor lipsi în această dublă", a spus Burleanu.
 
Şeful FRF a adăugat că un succes cu Lituania, ar permite tricolorilor să abordeze cu un alt aplomb meciul retur cu Serbia de pe Arena Naţională: "Şi apoi trebuie să ne întoarcem încrezători acasă şi să putem să câştigăm cu Serbia. Ne aşteptăm ca stadionul să fie plin, ca toate biletele să fie vândute. Cred că va fi un interes foarte mare şi o miză foarte mare, mai ales dacă vom reuşi să câştigăm în Lituania".

Afla mai multe despre: razvan burleanuliga natiunilorechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare