Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ligue 1 | Primele meciuri din Franţa în 2023! Eşec pentru Lyon şi victorie pentru Monaco. Un jucător s-a remarcat cu un gol şi un autogol

Ligue 1 | Primele meciuri din Franţa în 2023! Eşec pentru Lyon şi victorie pentru Monaco. Un jucător s-a remarcat cu un gol şi un autogol

Ligue 1

Comentarii

Echipa franceză AS Monaco a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Brest, scor 1-0, în etapa a 17-a din Ligue 1. În alte meciuri, Lorient a învins, în deplasare, pe Angers, scor 2-1, iar Olympique Lyon a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa formaţiei Clermont.

Ligue 1 | Primele meciuri din Franţa în 2023! Victorie pentru Monaco. Un jucător de la Angers s-a remarcat cu un gol şi un autogol

AS Monaco s-a impus la limită, printr-un gol marcat în minutul 53 de mijlocaşul ofensiv rus Golovin. Monegascii au 30 de puncte şi sunt la doar trei puncte de podium.

Într-un alt meci, Lorient s-a impus cu 2-1 la Angers, unde gazdele au condus timp de mai bine de oră, dar autorul deschiderii scorului a egalat înscriind în propria poartă şi Enzo Le Fee a marcat golul victoriei oaspeţilor, care se află pe locul 7 în ierarhia Ligue 1, cu 28 de puncte.

Într-un meci, arbitrat de Stephanie Frappart, Olympique Lyon a pierdut, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa formaţiei Clermont.

Antrenorul oaspeţilor, Pascal Gastien, a avut inspiraţia de a-l introduce în teren, în minutul 71, pe internaţionalul austriac Muhammed Cham Saracevic.

Clermont a cerut penalty în minutul 82, iar arbitrul a consultat VAR şi a dictat lovitură de pedeapsă. Saracevic a executat şi a înscris, aducând prima victorie a lui Clermont în faţa lyonezilor în ultimele 16 luni.

S-a încheiat 1-0 pentru oaspeţi, iar Clermont a urcat pe locul 9 în clasament, cu 22 de puncte, imediat în urma lui Lyon, care are 24 de puncte.

Rezultatele înregistrate duminică, în primele meciuri ale etapei a 17-a din Ligue 1:

  • Angers SCO – FC Lorient 1-2 (Abdallah Sima 9 / Abdallah Sima 78 autogol, Enzo Le Fee 87)
  • AS Monaco – Brest 1-0 (Aleksandr Golovin 53)
  • FC Nantes – AJ Auxerre 1-0 (Marcus Coco 73)
  • FC Toulouse – AC Ajaccio 2-0 (Ratao 45, De Jaegere 61)

Afla mai multe despre: ligue 1campionate 

viewscnt
Articole similare