Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Limbajul "codat" pe care îl folosesc arbitri VAR în timpul meciurilor: "Atunci îi dă cartonaş. Aşa am auzit!" | EXCLUSIV

Limbajul "codat" pe care îl folosesc arbitri VAR în timpul meciurilor: "Atunci îi dă cartonaş. Aşa am auzit!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că are informaţii că arbitri VAR folosesc un limbaj "codat" în timpul partidelor, când comunică arbitrilor aflaţi la centru pe durata meciurilor. Dezvăluirea a fost făcută ca urmare a unui "galben" încasat de Octavian Popescu (20 de ani) în derby-ul FCSB - Rapid 1-2.

Sebastian Colţescu, centralul partidei FCSB - Rapid 1-2, l-a "îngălbenit" pe Octavian Popescu şi l-a scos din joc pentru etapa viitoare - pentru cumul de cartonaşe - după ce Ovidiu Haţegan l-ar fi sfătuit din camera VAR să îi arate cartonaşul "perlei" FCSB.

Mihai Stoica: "Am auzit că ar fi un cod că ar fi un cod"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a spus că "am auzit" despre un limbaj codat pe care îl folosesc arbitri VAR pentru a lăsa de înţeles centralilor că trebuie să acorde un cartonaş galben în timpul meciurilor.

VAR poate interveni, să atragă atenţia arbitrilor, doar în cazul în care este vorba de un cartonaş roşu. În cazul în care este vorba despre un "galben", atunci arbitri din camera VAR nu pot sfătui pe centrali, dar se pare că ar fi găsit o soluţie.

"Vrem să auzim şi noi discuţiile de la fazele litigioase. Italia le publică, Anglia le publică. Noi nu vrem să retrogradăm arbitiri valoroşi. Am auzit că ar fi un cod când ar fi de galben, VAR-ul ar spune: Nu e roşu, nu e roşu. Şi atunci îi dă galben. Dar în mod normal nu ar trebui să intervină. Vrem să auzim ce vorbesc, să vedem dacă sunt poveşti", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a rămas fără doi jucători pentru următoarea etapă, Alexandru Pantea şi Octavian Popescu, jucătorii de regula U21 pentru meciurile din Superligă. Astfel, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous vor trebui să găsească altă soluţie pentru a respecta regula impusă de FRF.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbvararbitri varlimbaj codatsuperliga 

viewscnt
Articole similare