adplus-dvertising
You are here:

Lindelof nu va juca în meciul cu West Ham, după ce locuinţa sa a fost spartă. Soţia şi copiii jucătorului erau acasă în momentul jafului

Lindelof nu va juca în meciul cu West Ham, după ce locuinţa sa a fost spartă. Soţia şi copiii jucătorului erau acasă în momentul jafului

Manchester United

Comentarii

Fundaşul echipei Manchester United, Victor Lindelof, va rata meciul cu West Ham, de sâmbătă, din etapa a XXIII-a a campionatului Angliei, după ce locuinţa lui a fost spartă, iar soţia şi copiii lui au fost nevoiţi să se ascundă într-o cameră, a anunţat antrenorul Ralf Rangnick.

Lindelof nu va juca în meciul cu West Ham, după ce locuinţa sa a fost spartă. Soţia şi copiii jucătorului erau acasă în momentul jafului.

Soţia internaţionalului suedez, Maja Nillson-Lindelof, a dezvăluit pe reţelele de socializare că s-a închis într-o cameră cu cei doi copii ai săi pentru a scăpa de hoţii care 'i-au călcat" locuinţa miercuri, în timp ce Manchester United juca la Bentford.

”Suntem bine, dar a fost un moment traumatizant şi terifiant pentru mine şi copiii mei. Acum suntem în Suedia şi stăm alături de familie”, a postat ea pe contul de Instagram.

Potrivit antrenorului Ralf Rangnick, Lindelof i-a spus că "are nevoie să rămână acasă”. "Nu vrea să-şi lase soţia şi familia singuri, ceea ce înţeleg perfect, pentru că sunt şi eu tată a doi copii”, a continuat tehnicianul.

"Am convenit că nu va fi la antrenament astăzi (vineri) şi nici la meciul de mâine (sâmbătă)”, a adăugat Rangnick.

Manchester United şi-a anunţat tot sprijinul pentru Lindelof şi a încurajat pe oricine are informaţii despre caz să contacteze poliţia.

Rangnick a mai anunţat că Jadon Sancho este incert pentru meciul cu West Ham, deoarece are un deces în familie.

viewscnt
Articole similare