You are here:

Linişte, vorbeşte căpitanul! Stanciu, mesaj pentru tinerii care dau Bacalaureatul: "Să luaţi note cât mai mari"

Linişte, vorbeşte căpitanul! Stanciu, mesaj pentru tinerii care dau Bacalaureatul: "Să luaţi note cât mai mari"

Campionatul European

Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu, a transmis, duminică, un mesaj de încurajare pentru tinerii care vor susţine, începând de luni, probele scrise din sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului.

"Pentru o parte din tinerii noştri suporteri, urmează cel mai important examen de până acum: Bacalureatul. Aşa că vă urăm mult succes, să fiţi inspiraţi şi să luaţi note cât mai mari", a spus Stanciu.

Înaintea probelor de la Evaluarea Naţională, elevii au primit mesaj de încurajare din partea mijlocaşului Răzvan Marin.

Naţionala României joacă, marţi, cu Olanda, în optimile Euro-2024. Meciul are loc de la ora 19.00, la Munchen.

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului vor începe în 1 iulie (Limba şi literatura română). Proba obligatorie a profilului este programată în 2 iulie, fiind urmată, în 4 iulie, de proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba şi literatura maternă se va desfăşura în 5 iulie.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestaţiile se pot depune în intervalul orar 12:00 - 18:00, în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în 12 iulie.

Un candidat este declarat promovat la examenul naţional de Bacalaureat dacă îndeplineşte, cumulativ, următoarele condiţii: a susţinut probele de evaluare a competenţelor, a susţinut toate probele scrise şi a fost notat cu minimum 5 la fiecare dintre acestea, obţinând, în final, cel puţin media 6 la probele scrise.

Afla mai multe despre: stanciuromania 

viewscnt
Articole similare