You are here:

”Linz are puncte slabe!”. Cum poate fi surprinsă următoarea adversară a FCSB-ului

”Linz are puncte slabe!”. Cum poate fi surprinsă următoarea adversară a FCSB-ului

UEFA Europa League

Comentarii

Portarul Andreas Leitner, 30 de ani, ex-Petrolul Ploieşti a vorbit despre următoarea adversară a FCSB-ului,LASK Linz.

Sfaturi pentru FCSB: ”Aşa poate fi surprinsă LASK Linz”

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-3 de Sparta Praga şi va continua aventura europeană în UEFA Europa League, în play-off. Pentru a ajunge în grupele competiţiei, roş-albaştrii trebuie să treacă de LASK Linz (Austria). 

  • În stagiunea precedentă, LASK a terminat pe ultima treaptă a podiumului, în spatele celor de la Salzburg şi Sturm Graz. 

Portarul Andreas Leitner, 30 de ani, ex-Petrolul Ploieşti a vorbit despre următoarea adversară a FCSB-ului, Linz,

„LASK Linz este o echipă foarte bună, a şi demonstrat în ultimii ani în Europa. Cred că ofensiva este principala forţă a formaţiei austriece. Iar ritmul lui LASK este unul intens.

Ca orice echipă, probabil, are şi puncte slabe. Cred că unul ar fi acela ca adversarul să-i preseze din start, pentru ca Linz să înceapă să dea mingi lungi. Apoi, dacă adversarul reuşeşte să nu ia gol şi să menţină tabela intactă ceva mai mult timp, atunci se poate presa defensiva lui LASK şi apărarea poate ceda.

Este o dublă echilibrată, ştiu că şi FCSB are o echipă bună, tocmai a câştigat campionatul, sigur vor fi meciuri tari”, a declarat Leitner pentru GSP.ro.

Chiar dacă va pierde dubla cu LASK Linz, FCSB are asigurată prezenţa în grupele Conference League.

Presa din Austria a analizat-o pe FCSB

„Linz o întâlneşte pe FCSB în play-off-ul Europa League. Campioana României a eşuat la limită în preliminariile Ligii Campionilor în faţa Spartei Praga. Motivul eşecului a fost prima repriză catastrofală, în care oaspeţii au arătat devreme direcţia pe care vor să o urmeze.

Sparta şi-a creat rapid un avantaj confortabil şi a condus cu 3-0 la pauză. FCSB nu a cedat în repriza a doua şi a înscris de două ori, prin Olaru şi Edjouma. Reuşita francezului a declanşat din nou tensiunea, cu 10 minute înainte de final. Chiar şi aşa, Sparta Praga a reuşit să-şi menţină avantajul creat.”, au scris cei de la laola1.at.

Afla mai multe despre: linzfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare