Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi a atras critici după ultima decizie: ”Mi se pare şocant!”

Lionel Messi a atras critici după ultima decizie: ”Mi se pare şocant!”
Comentarii

Lionel Messi va fi titular în meciul pe care Argentina îl va disputa împotriva Uruguayului, vineri, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Argentinianul a ratat ultimele două partide ale parizienilor, cea cu RB Leipzig din grupele UEFA Champions League, dar şi duelul cu Bordeaux din Ligue 1. Insă acum şi-a anunţat prezenţa la naţională.

”Mi se pare şocant! Nu înţeleg această decizie pe care a luat-o Lionel Messi. Sunt total de acord cu Leonardo, pentru prima dată. Poate eşti cel mai bun jucător din lume, cel mai bine plătit, dar trebuie să fii recunoscătot clubului care îţi permite să ai acest salariu, lucru imposibil la Barcelona.

Messi ar fi trebuit să refuze selecţia. Nu joci, ai fost accidentat, nu ai fost prezent la meciul cu Bordeaux. Dacă mergi acolo doar să îţi arăţi accidentarea, nicio problemă, dar rămâi concentrat pe treaba ta de la PSG şi asigură-te că la PSG străluceşti”, a declarat Jerome Rothen, citat de Paris Fans.

De asemenea, sextuplul câştigător al Balonului de Aur este fotbalistul cu cele mai multe minute consecutive jucate în tricoul Argentinei, fără să fie înlocuit. Iar vineri va fi din nou pe teren, adaugă cotidianul argentinian.

Afla mai multe despre: leo messinationala argentinei 

viewscnt
Articole similare