Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, anunţul care va întrista toată lumea fotbalului mondial: ”Mă simt bine, dar aceasta va fi ultima!”

Lionel Messi, anunţul care va întrista toată lumea fotbalului mondial: ”Mă simt bine, dar aceasta va fi ultima!”

Lionel Messi

Comentarii

Internaţionalul argentinian Lionel Messi a confirmat joi că mondialul din Qatar va fi ultimul pentru el şi ultima şansă de a cuceri trofeul alături de naţionala Argentinei.

Lionel Messi a confirmat într-un interviu acordat unui canal TV sud-american, Star+, faptul că 2022 va fi ultima Cupă Mondială la care va participa ca jucător.

”Mă simt bine, dar aceasta va fi ultima!”

”Da, cu siguranţă, da. Mă simt bine din punct de vedere fizic, am făcut un pre-sezon foarte bun anul acesta, anul trecut nu am reuşit să fac asta ţinând cont cum s-a desfăşurat totul, am început să mă antrenez târziu, am jucat fără ritm, campionatul începuse deja, apoi am mers la naţională, când m-am întors m-am accidentat şi nu am reuşit să mă pun la punct.

Număr zilele până la Mondial, ce e drept da, există puţină anxietate, mi-aş dori să se dispute acum şi emoţiile de a spune: 'bun, suntem deja aici, ce se va întâmpla, e ultimul, cum va fi'. Pe de o parte suntem nerăbdători să înceapă, pe de alta ne dorim să ne meargă bine”, a spus Leo Messi. 

Chiar dacă Argentina se află în formă mare, Leo Messi nu a afirmat că naţionala lui este favorită la câştigarea trofeului. 

”Ne aflăm într-un moment bun ţinând cont de cum s-au desfăşurat lucrurile, cu un grup extrem de periculos şi puternic, însă la Mondial se poate întâmpla orice. Toate meciurile sunt extrem de dificile, de aceea un Campionat Mondial e atât de special, pentru că nu întotdeauna favoritele sunt cele care câştigă sau au parcursul aşteptat. 

Nu ştiu dacă suntem principalii candidaţi, însă Argentina e candidată mereu datorită istoriei sale, pentru ceea ce înseamnă în fotbal, în special datorită momentului în care ne aflăm, însă nu suntem favoriţi, cred că există naţionale mai bune”, a afirmat starul de la PSG. 

Jucătorul argentinian de la PSG are în acest sezon opt goluri marcate şi opt pase de gol. Lionel Messi (35 de ani) va disputa, în Qatar, cel de-al cincilea turneu final de Cupă Mondială din carieră, după cele din 2006, 2010, 2014 şi 2018.

Afla mai multe despre: lionel messi-argentina-qatar 

viewscnt
Articole similare