Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, cerut OUT din primul 11 de la PSG. Val de critici în Franţa la adresa Balonului de Aur

Lionel Messi, cerut OUT din primul 11 de la PSG. Val de critici în Franţa la adresa Balonului de Aur
Comentarii

Lionel Messi a avut o prestaţie ştearsă cu Real Madrid, în manşa tur a optimilor de finală din Champions League.

Evoluţia argentinianului a culminat cu ratarea penalty-ului din minutul 62, la scorul de 0-0. Totuşi, PSG a fost salvată de Kylian Mbappe, care a reuşit un gol superb la ultima fază a meciului.

A fost a cincea lovitură de la punctul cu var ratată de fostul fotbalist al Barcelonei în Champions League, dar şi prima ratată în duelurile cu Real Madrid, conform specialiştilor de la Opta.

De asemenea, Messi nu a mai marcat împotriva formaţiei madrilene în ultimele întâlniri directe. Ultima dată când a punctat s-a întâmplat în mai 2018, într-un Barcelona - Real Madrid, 2-2.

Iar prestaţia dezamăgitoare a sud-americanului nu avea cum să fie uitată de presa franceză. L'Equipe i-a acordat nota 3.

Dar şi oameni de fotbal din Haxagon n-au ezitat să-l critice pe Messi. Jerome Rothen, fost jucător la PSG, i-a reproşat argentinianului lipsa de atitudine şi propune ca acesta să iasă din echipa de start odată cu revenirea lui Neymar, şi nu Di Maria.

Lionel Messi, cerut afară din echipa de start a celor de la PSG

"Lionel Messi la PSG e departe de a fi un succes. Nu este o idee bună. Probabil este cel mai bun jucător din toate generaţiile pe care le-a avut fotbalul. Dar sunt obosit să aud oameni care spun că nu putem să-l criticăm pe Messi.

Dacă nu s-ar fi câştigat meciul, ar fi fost o frustrare uriaşă, deoarece Messi a ratat un penalty. Pentru un jucător ca el, la statutul pe care îl are, e tragic să ratezi un penalty. Asta e realitatea, chiar dacă i se poate întâmpla oricum.

Când ratează o pasă, un dribling, un penalty, un corner, se uită la ghete şi niciodată nu dă vina pe el. Messi trebuie să facă efort, să intre în careu, să fie la fel de important ca la Barcelona.

În meciul cu Real Madrid, n-a făcut-o. Când Neymar se întoarce, nu vreau ca Di Maria să plătească pentru revenirea lui şi tot Messi să fie titular", a declarat Rothen, conform PSG Talk.

Afla mai multe despre: messipsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare