Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi devine legendar în Franţa! Ce record a stabilit starul lui PSG

Lionel Messi devine legendar în Franţa! Ce record a stabilit starul lui PSG

Lionel Messi

Comentarii

Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Clermont, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Franţei.

Învingătorii au înscris prin Neymar ‘6, ’71 (penalty), ’83 şi Mbappe ’19, ’74, ’80. Pentru Clermont a marcat Dossou ’42. Lionel Messi nu a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă, dar a atins o performanţă incredibilă în campionatul francez. 

Lionel Messi a reuşit trei pase decisive în deplasare de la Clermont. Acesta a fost al doilea ”hattrick de assist-uri” al fostului jucător de la Barcelona în acelaşi sezon, iar acest lucru nu l-a mai reuşit nimeni până în acest moment în campionatul francez, potrivit jurnaliştilor de la AS. 

Prima dată când a reuşit 2 pase decisive se întîmpla în luna noiembrie a anului trecut, într-un meci cu Saint-Etienne, scor 3-1. În acea partidă, Marquinhos a reuşit o dublă, iar Di Maria a marcat un gol. 

Lionel Messi a jucat în 28 de meciuri pentru PSG, a marcat 8 goluri, 5 dintre ele fiind în Champions League şi alte 3 în campionat. De asemenea, argentinianul a livrat 14 pase decisive, toate în campionat. 

PSG este lider în clasament, cu 71 de puncte, în timp ce Clermont este pe 17, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: lionel messi-psg-franţa 

viewscnt
Articole similare