Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, iritat la Paris: "Este victima războiului". Dubla cu Real Madrid, decisivă pentru soarta Balonului de Aur la PSG

Lionel Messi, iritat la Paris: "Este victima războiului". Dubla cu Real Madrid, decisivă pentru soarta Balonului de Aur la PSG

PSG

Comentarii

Lionel Messi are în faţă o "dublă" cu Real Madrid, în faza optimilor de finală din UEFA Champions League, una care poate fi decisivă pentru viitorul său la PSG.

Argentinianul de 34 de ani a ajuns în vară la formaţia din capitala Franţei. Dacă în tricoul Barcelonei, timp de aproape 20 de ani, a încântat ochii oricărui privitor, la PSG nu a confirmat aşteptările pe care fanii le aveau din partea lui.

Cunoscut ca un marcator prolific, Messi nu a reuşit decât un gol în Ligue 1, în 12 apariţii. Dar nu numai din punct de verede al statisticilor, fostul catalan a dezamăgit.

Apariţiile sale pe teren au fost de cele mai multe ori apatice, iar jocul său, în cele mai multe cazuri, a fost unul modest. Iar până la apariţia criticilor nu a fost cale lungă.

Meciurile cu Real Madrid, decisive pentru Messi la PSG

Nici Messi nu este mulţumit la PSG, iar "dubla" cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, ar putea fi decisivă pentru viitorul argentianului la Paris, conform jurnalistului spaniol Francesc Aguilar.

Meciurile respective, cu fosta sa rivală din La Liga, ar putea fi gura de oxigen de care avea nevoie "La Pulga". Spre deosebire de campionat, Messi se simte bine în competiţia stelelor.

Fostul jucător al celor de pe Camp Nou are cinci goluri marcate în cele cinci meciuri jucate în acest sezon din UEFA Champions League. Recordul personal în această competiţie este de 14 goluri, în stagiunea 2011-2012. 

"De la Paris mi se confirmă că Messi nu este deloc încântat la PSG, faptul că nu îi ies lucrurile bine îl afectează, dar nici nu este ajutat de factorii externi. Optimile din Champions League, împotriva lui Real Madrid, vor fi prima ocazie pentru el de a convinge.

Aceeaşi sursă pariziană, apropiată de PSG, îmi confirmă şi faptul că Lionel Messi este victima războiului dintre preşedintele Nasser Al-Khelaifi cu anumite publicaţii, în special L'Equipe. Leo este folosit pentru atacuri la adresa preşedintelui atotputernic de la PSG, într-o manieră incorectă!”, a scris jurnalistul Francesc Aguilar, pe contul său de Twitter.

PSG şi Real Madrid se înâlnesc pe 15 februarie, în turul optimilor de finală din UEFA Champions League. Returul va fi pe 9 martie.

Afla mai multe despre: messipsgliga campionilor 

viewscnt
Articole similare