Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, la primul antrenament pentru Inter Miami. "Tata" Martino a dezvăluit când ar putea debuta starul argentinian la echipa din Florida

Lionel Messi, la primul antrenament pentru Inter Miami. "Tata" Martino a dezvăluit când ar putea debuta starul argentinian la echipa din Florida

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a participat la primul său antrenament cu Inter Miami, alături de fostul internaţional spaniol Sergio Busquets, a cărui venire la echipa din Florida a fost anunţată oficial duminică.

Campionul mondial argentinian a efectuat câteva exerciţii de bază în faţa a peste 200 de ziarişti veniţi să asiste la antrenament, pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius.

Echipa din Florida este acum pe ultimul loc în Major League Soccer (MLS), competiţie cu 29 de echipe.

Inter Miami va întâlni vineri formaţia mexicană Cruz Azul, în Leagues Cup, un turneu între echipele din MLS şi cele din liga mexicană, care va avea loc în această vară.

După o serie de 11 meciuri fără victorie ale echipei sale, antrenorul argentinian al lui Inter Miami, Gerardo "Tata" Martino, numit de curând, a dat de înţeles că este posibil ca Messi să nu fie încă pregătit să joace în această săptămână. Starul argentinian ar putea fi văzut în teren la noua sa echipă abia săptămâna următoare.

Lionel Messi a disputat ultimul său meci oficial cu Paris Saint-Germain în Ligue 1 pe 4 iunie, apoi a jucat pentru Argentina împotriva Australiei într-un amical la Beijing pe 15 iunie, marcând după doar 79 de secunde în victoria cu 2-0 a naţionalei sale.

Fostul atacant al lui PSG este cea mai mare vedetă care joacă la o echipă din SUA după ce Pele a semnat cu Cosmos New York în 1975.

Acordul de 10 ani dintre MLS şi Apple TV, de o valoare estimată la circa 2,5 miliarde de dolari, le va permite fanilor din 107 ţări să-l urmărească pe Messi prin intermediul unui abonament.

Afla mai multe despre: inter miamimessi 

viewscnt
Articole similare