Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi nu şi-a pierdut încrederea aşteptând un trofeu cu Argentina: ”De multe ori am plecat trist, dar ştiam că într-o zi se va schimba”

Lionel Messi nu şi-a pierdut încrederea aşteptând un trofeu cu Argentina: ”De multe ori am plecat trist, dar ştiam că într-o zi se va schimba”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a reuşit să obţină un prim trofeu cu Aregntina, după ce ”pumele” s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa marii rivale, Brazilia.

Argentina a pus din nou mâna pe Copa America după 28 de ani. Naţionala ”albiceleste” a trecut de rivala Brazilia, graţie unei scăriţe minunate a lui Di Maria, din minutul 22. naţionala condusă de Tite a împins pentru golul egalizator, însă nu a putu trece de Emi Martinez, iar Messi a fost cel ce a ridicat trofeul la sfârşitul partidei.

Starul Argentinei a participat la o multitudine de turnee finale cu naţionala sa, nouă mai exact, însă acesta a reprezntat prima ocazie când starul Barcelonei a ieşit învingător. Emoţionat de performanţa reuşită, micuţul argentinian s-a bucurat ca un copil pentru triumful său şi i-a mulţumit lui Dumnezeu că i-a păstrat un astfel de moment în carieră.

Lionel Messi nu şi-a pierdut încrederea aşteptând un trofeu cu Argentina

”Trebuia să câştig ceva cu Argentina, era ca un ghimpe. Ştiam că într-o zi voi putea face asta. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest moment, în Brazilia, contra Braziliei. Cred că Dumnezeu păstra acest moment pentru mine. E o nebunie! Nu pot să explic ce fericire simt.

De multe ori am plecat trist, dar ştiam că într-o zi se va schimba. Nu exista un moment mai bun. Acest grup merita asta cu adevărat. Aveam mare încredere în grup, care a devenit mai puternic de la precedenta Copa America. Sunt persoane bune, care nu s-au plâns niciodată.

Am stat mult timp închişi, fără familii, dar obiectivul era clar. Am putut fi campioni, iar fericirea e maximă! De multe ori am visat asta! Dedic victoria familiei, soţiei, copiilor, părinţilor şi fraţilor. De multe ori au suferit la fel ca mine sau chiar mai rău.

Mereu plecam în vacanţă şi eram trişti, dar acum e diferit. Cred că încă nu suntem conştienţi de ceea ce am realizat. E un meci care va rămâne în istorie. Aş vrea să împart trofeul cu toţi colegii care au trecut pe la naţională. Am fost de atâtea ori aproape, dar nu am reuşit. Meritau să trăiască asta”, a spus Messi, potrivit Ole.

 

Afla mai multe despre: lionel messileo messicopa americabrazilia argentina 

viewscnt
Articole similare