Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi, principalul motiv pentru care Ronaldo pleacă de la Manchester United: ”Nu vrea să lipsească de acolo!”

Lionel Messi, principalul motiv pentru care Ronaldo pleacă de la Manchester United: ”Nu vrea să lipsească de acolo!”
Comentarii

Ronaldo le-ar fi transmis celor de la Manchester United că intenţionează să părăsească echipa.

Cristiano Ronaldo s-a întors la United, dar a avut parte de unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimul timp al echipei din Premier League. United nu a reuşit să se califice în Champions League, iar în sezonul viitor va evolua în Europa League. 

Ronaldo şi-a făcut treaba, a marcat goluri în momente cheie, dar nu a fost de ajuns pentru ca United să termine în primele 4 din Anglia. Echipa lusitanului s-a situat pe locul 6 la finalul stagiunii trecute. 

Un fost fotbalist de la Chelsea şi Marseille, Tony Cascarino, consideră că Ronaldo vrea să plece de la Manchester United pentru a nu fi depăşit în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Champions League. 

”Nu vrea să lipsească de acolo!”

”Ronaldo este un jucător care are un ego, la fel ca toţi ceilalţi. Multe lucruri sunt despre el, dar echipele la care a jucat au avut succes. Super, marchează goluri, primeşte toţi laurii, este unul dintre cei mai buni din istorie. Poţi să ai toate astea şi e ok, cât timp câştigi. Dar când nu o faci, ai o problemă.

V-am zis asta în pauza emisiunii. Sunt puţin suspicios, pentru că Ronaldo are 141 de goluri în Champions League. Messi are 125. Ronaldo nu vrea să lipsească din Champions League, pentru că vrea să fie cel mai bun marcator al competiţiei şi pur si simplu aşa e el”, a declarat Cascarino, potrivit Mirror. 

Afla mai multe despre: ronaldo-messi-united 

viewscnt
Articole similare