Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi şi cea mai apreciată poză de pe Instagram! Fotografia postată de argentinian care a doborât recordurile de pe reţelele de socializare

Lionel Messi şi cea mai apreciată poză de pe Instagram! Fotografia postată de argentinian care a doborât recordurile de pe reţelele de socializare

Lionel Messi

Comentarii

Odată cu transferul său la PSG, Lionel Messi s-a apropiat de a strânge cele mai multe like-uri la o poză, din domeniul sport, de pe Instagram.

Lionel Messi este unul dintre cele mai mari nume nu doar din istoria fotbalului, ci din istoria sportului mondial. Argentinianul este emblematic pentru FC Barcelona şi pentru ţara sa, însă acesta a fost nevoită să plece de pa Camp Nou în această vară.

Din pricina problemelor financiare ale catalanilor, contractul lui Messi nu a putut fi prelungit, întrucât înregistrarea acestuia ar fi încălcat regulile de fair play financiar impuse de La Liga. Astfel, argentinianul a fost nevoit să părăsească formaţia la care a petrecut ultimii 21 de ani şi să semneze cu PSG.

Lionel Messi şi cea mai apreciată poză de pe Instagram!

Veştile transferului său au făcut înconjurul lumii, iar acesta a fost prezentat la Paris în faţa a zeci de mii de oameni, după ce alte mii l-au întâmpinat la aeroport. Odată cu oficializarea transferului său, Messi a postat o poză cu tricoul lui PSG, pe Parc des Princes, care este pe punctul de a deveni cea mai apreciată fotografie de pe Instagram, din domeniul sportului.

Postarea se află la aproximativ 21,6 milioane de aprecieri, în timp ce poza cu cele mai multe like-uri, tot a lui Messi, cu acesta şi Copa America, are 21,8 milioane. Astfel, argentinianul îşi poate depăşi propriul record, strângând un număr de like-uri aproximativ cât populaţia României.

Cele două fotografii

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Afla mai multe despre: lionel messipsgmessi psg 

viewscnt
Articole similare