You are here:

Lionel Messi, uriaş atât pe teren, cât şi în afara lui. "M-am dus la Messi şi l-am întrebat dacă îmi poate da tricoul lui..."

Lionel Messi, uriaş atât pe teren, cât şi în afara lui. "M-am dus la Messi şi l-am întrebat dacă îmi poate da tricoul lui..."

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul columbian Fabian Vargas a povestit cum a fost lăsat fără cuvinte de Lionel Messi, în 2010, într-un moment delicat al vieţii sale.

Mijlocaşul columbian Fabian Vargas (40 de ani) a povestit o întâmplare care îl are în centru pe starul celor de la Barcelona, Lionel Messi. În 2010, mai multe oraşe din Columbia au fost grav afectate de inundaţii, aşa că fotbalistul a fost rugat să ajute la organizarea unui eveniment caritabil, pentru a strânge o sumă de bani destinată exclusiv victimelor. Vargas a apelat la bunavoinţa lui Messi, iar gestul argentinianului l-a lăsat fără cuvinte.

"În 2010 jucam la Almeria şi întâlneam Barcelona. Înainte de meci, mai mulţi prieteni m-au rugat să obţin un tricou pentru o licitaţie care să ajute victimele din ţara noastră după inundaţiile din acel an. M-am dus la Leo Messi inainte de startul partidei, i-am explicat situaţia şi l-am întrebat dacă îmi poate da tricoul lui. A fost de acord, doar că în acel meci am pierdut cu 8-0, aşa că am ieşit de pe teren atât de supărat încât am uitat. Când eram în vestiar, a venit un steward la mine şi mi-a spus că mă caută cineva. Am ieşit din vestiar şi Messi era acolo cu o mică geantă. Mi-a dat-o şi când m-am uitat în ea, nu era doar tricoul lui, ci şi ale lui Xavi, Iniesta, Dani Alves, Pique şi Puyol", a povestit Vargas, pentru El Pais.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare