Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lionel Messi va juca într-o nouă echipă. Starul lui PSG a acceptat şi va juca alături de alte nume uriaşe din fotbalul mondial

Lionel Messi va juca într-o nouă echipă. Starul lui PSG a acceptat şi va juca alături de alte nume uriaşe din fotbalul mondial

PSG

Comentarii

Lionel Messi, de la Paris Saint-Germain, şi alte nume mari ale fotbalului mondial vor participa la ''un meci pentru pace'' în memoria legendarului său conaţional Diego Maradona, decedat în noiembrie 2020.

Meciul va avea loc în data de 14 noiembrie, la Roma, iar pe lângă Messi vor intra pe teren fostul mare jucător brazilian Ronaldinho, portarul italian Gianluigi Buffon, campion mondial în 2006, sau antrenorul echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho.

Toate starurile prezente la meci au confirmat prezenţa în înregistrarea video publicată de platforma Weplayforpeace, în legătură cu a treia ediţie a ''meciului pentru pace'' organizat de fundaţia creată de Papa Francisc.

Clipul a fost publicat în data de 10.10.2022, în semn de omagiu pentru numărul 10 purtat de Maradona în cariera sa.

Meciul e programat să aibă loc pe Stadio Olimpico din Roma, pe 14 noiembrie, cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului Cupei Mondiale de fotbal din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie).

Afla mai multe despre: messipsg 

viewscnt
Articole similare