You are here:

Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America

Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
Comentarii

Selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a dezvăluit lista jucătorilor selecţionaţi pentru a se pregăti pentru Copa America 2024, care va avea loc între 20 iunie şi 14 iulie în Statele Unite. Din lotul lărgit face parte şi Lionel Messi.

Antrenorul campioanei mondiale a ales să convoace o echipă extinsă de 29 de jucători, din care va renunţa la trei sau patru pentru Copa America.

În ciuda plecării în Major League Soccer, la Inter Miami, Lionel Messi rămâne vedeta echipei naţionale. La 37 de ani pe care îi va împlini în timpul turneului (24 iunie), câştigătorul de opt ori al Balonului de Aur, care are 180 de selecţii şi 106 goluri, vizează un al treilea titlu major cu ţara sa.

Lionel Scaloni, în schimb, a ales să renunţe la serviciile lui Paulo Dybala. Atacantul de la AS Roma, autor a 16 goluri şi 10 pase de gol în 38 de apariţii în acest sezon (toate competiţiile), a fost prezent la Cupa Mondială din 2022.

La sosirea în Statele Unite, Argentina va juca mai întâi două meciuri amicale: împotriva Ecuadorului, pe 10 iunie, la Chicago, şi împotriva Guatemalei, pe 14 iunie, la Washington.

Aflaţi în Grupa A a Copa America 2024, coechipierii lui Messi vor înfrunta în faza grupelor Canada (21 iunie), Chile (23 iunie) şi Peru (30 iunie)

Afla mai multe despre: lionel scalonicopa americaargentina 

viewscnt
Articole similare