Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipseşte doar semnătura fotbalistului de pe contract! "Revelaţia" din Liga 1 vrea la FCSB. Gigi Becali, aşteptat să dea lovitura

Lipseşte doar semnătura fotbalistului de pe contract! "Revelaţia" din Liga 1 vrea la FCSB. Gigi Becali, aşteptat să dea lovitura

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, are de luat câteva decizii importante, pentru a nu repeta greşelile trecutului. Omul de afaceri poate pierde cinci fotbalişti dintr-un foc, dar unul dintre ei, fundaşul Valentin Creţu (31 de ani), şi-a dat acceptul pentru a continua la FCSB, unde intră în ultimele şase luni de contract.

Aristidis Soiledis, Alexandru Stan, Valentin Creţu, Gabriel Enache şi Florin Tănase mai ai contracte cu FCSB doar până la finalul acestui sezon. Dintre aceştia, doar Alexandru Stan se pare că va pleca sigur, în condiţiile în care staff-ul şi Gigi Becali nu se mai bazează pe el. 

O lovitură pentru FCSB ar însemna plecarea lui Florin Tănase, care ar fi refuzat, deja, o primă propunere de prelungire a contractului din partea lui Gigi Becali. 

Gigi Becali poate sta liniştit. Valentin Creţu îşi doreşte să continue la FCSB şi aşteaptă noul contract

În privinţa jucătorilor care pot pleca liberi de la FCSB, Gigi Becali poate sta liniştit în privinţa lui Valentin Creţu. Titularul postului de fundaş dreapta de la FCSB îşi doreşte să continue şi din vara anului următor, dacă omul de afaceri îi va oferi prelungirea înţelegerii. 

Anunţul a fost făcut de apărătorul venit de la Gaz Metan, înainte ca acesta să intre în ultimele şase luni de contract. La începutul acesui an, Gigi Becali a trecut printr-o situaţie neplăcută, după ce l-a pierdut pe titularul Cristian Bălgrădean, care a semnat cu CFR Cluj, fiind în ultimele şase luni de contract. 

"Îmi ştiu puterile acum, chiar sunt capabil să mai joc trei, patru ani lejer, la un nivel înalt. Îmi doresc să continui cu Steaua (n.r. - FCSB), pentru că mai am până la vară (n.r. - contract). 

Îmi doresc să continui cu Steaua (n.r. - FCSB), să iau campionatul, să luăm Cupa României, Supercupa, să câştig tot şi să rămână din fotbaliştii care sunt acum la FCSB, pentru că sunt foarte talentaţi şi foarte buni. Mi-aş dori să rămână, dar în acelaşi timp mi-aş dori şi pentru ei să prindă un transfer", a declarat Valentin Creţu. 

Alexandru Creţu a venit, în august 2019, de la Gaz Metan şi l-a costat pe Gigi Becali aproximativ 100.000 de euro. 

46 de meciuri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Creţu la FCSB. 

Gigi Becali l-a sunat pe Valeriu Iftime. E interesat să-l aducă pe Denis Haruţ la FCSB

Totuşi, din sezonul următor, Valentin Creţu ar putea avea un concurent pe post. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că a avut o discuţie cu Gigi Becali în privinţa unui posibil transfer al lui Denis Haruţ (21 de ani) la FCSB. 

Titularul de la U21 e văzut drept unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lot de Iftime, iar un posibil transfer la FCSB l-ar costa o sumă importantă pe Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsbvalentin cretu fcsbgigi becali valentin cretu 

viewscnt
Articole similare