Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE | Campioana şi vicecampioana îşi dau întâlnire la Ovidiu. Viitorul - FCSB este în direct pe Dolce Sport 1, de la ora 20:30

LIVE | Campioana şi vicecampioana îşi dau întâlnire la Ovidiu. Viitorul - FCSB este în direct pe Dolce Sport 1, de la ora 20:30

FCSB

Comentarii

Statistica ar trebui să-l cam sperie pe Dică: ultima oară când roş-albaştrii au transferat în bloc mai mulţi jucători de la o echipă, au pierdut meciul direct. Precedentele se numesc Urziceni şi Astra.

Hagi şi Dică se vor întâlni în premieră din postura de antrenori adversari. "Regele" l-a pregătit pe Dică în 2007, la Steaua şi între 2012 şi 2014 la Viitorul.
 
"A fost un jucător extraordinar, care ne-a ajutat, un caracter foarte bun şi îi urez în continuare succes în noua meserie pe care o are", a declarat Gică Hagi la Dolce Sport.
 
"Sunt convins ca a invatat multe aici. a avut si colegi aici pe care acum ii antreneaza si speram sa nu aiba sa nu fie norocos 04.45 speram sa castigam noi", a declarat George Ţucudean la Dolce Sport.
 
Va fi şi primul meci al campioanei fără Boli. În locul francezului transferat la CFR Cluj a venit Răzvan Horj.
 
"Viitorul joaca mereu fotbal frumos. Pasează, au cosntructie foarte bună şi vom avea meci greu. Sperăm să facem meci bun şi să câştigăm", a declarat Florin Tănase la Dolce Sport.

Afla mai multe despre: steauafcsbviitorul constantaliga 1campioana romaniei 

viewscnt
Articole similare