Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Viking 1-2. "Vikingii" au întors scorul după ce Florinel Coman a lovit primul, în minutul 3

FCSB - Viking 1-2. "Vikingii" au întors scorul după ce Florinel Coman a lovit primul, în minutul 3

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Viking, scor 1-2, pe Arena Naţională, în turul play-off-ului de calificare în grupel Conference League.

LIVE TEXT FCSB - Viking 1-2 (Coman 3 / Kraban 5, Bjornshol 35)

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Coman - Miculescu
Rezerve: Vlad - Creţu, Haruţ, Stoica, M. Tănasă, Dulca, Boboc, Raţă, Oaidă, Musi, Radaslavescu, Rusu
Viking: Gunnarsson - Bjorshol, Brekalo, Vevatne, Pattynama - Fridjonsson, Solbakken, Lokberg - Kabran, Korlsbakk, Tripic
Rezerve: Ostbo, Ree - Torsteinbo, De Lanlay, Sandberg, Auklend, Tangen, Viksol, Traore, Kvia-Egeskog, Paulsen, Austbo

Min. 90+6 - Final de meci. Înfrângere pentru FCSB pe Arena Naţională, iar calificarea se joacă în Norvegia!

Min. 81 - Ocazie FCSB! Creţu centrează lung, cu efect, din dreapta, Raţă reia cu capul, dar direct în braţele portarului Gunnarsson.

Min. 72 - Ocazie FCSB! Gunnarsson scoate în corner o minge deviată de un coechipier, după o centrare a lui Radunovic!

Min. 62 - Ocazie FCSB! Dawa trimite un şut puternic, dar peste poartă, după o minge aşezată de Edjouma.

Min. 58 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu trage violent de la marginea careului de 16 metri, dar în plasa laterală.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+3 - Pauză.

Min. 45 - Ocazie FCSB! Edjouma reia slab, din careu, pe lângă poartă, o centrare a lui Radunovic.

Min. 38 - Ocazie FCSB! Miculescu nu ajunge la minge, în careul de şase metri, după o recentrare în careu. Ratează întâlnirea cu mingea şi nu poate înscrie golul de 2-2.

Min. 35 - GOOOOOOOOOLLLLL VIKING! Norvegienii întorc scorul! O centare pe colţul lung, din lovitură liberă, şi o recentrare în careu - în apropiere - l-a pus pe Bjorshol în situaţia de a înscrie cu toată poarta în faţă. Viking întoarce scorul pe Arena Naţională.

Min. 26 - Ocazie FCSB! Olaru şutează de la distanţă, portarul lui Viking reţine, deşi şutul a părut periculos.

Min. 15 - BARĂ FCSB! Dawa se înalţă excelent şi reia în bara transversală, din apropiere.

Min. 5 - GOOOOOOLLLL VIKING! Norvegienii egalează rapid! Kraban înscrie cu un şut de la marginea careului.

Min. 3 - GOOOOOOOOLLLLLLLL FCSB! Centrare excelentă a lui Pantea, din dreapta, Miculescu izbeşte bara cu capul, iar Florinel Coman înscrie, fiind atent pe urmărire. Florinel Coman a înscirs cu latul, din careu.

Min. 1 - A început.


21:05 - Avem şi echipa de start a norvegienilor.


20:16 - Avem echipa de start a FCSB!  Pantea e surpriza lui Nicolae Dică, iar Miculescu e trimis vârf de atac în locul lui Bogdan Rusu.


FCSB mai are un singur hop până la banii şi meciurile din grupele UEFA Conference League, „dubla” cu Viking Stavanger! 

FCSB a trecut în preliminarii de Saburtalo Tbilisi (0-1 în deplasare şi 4-2 acasă) şi de Dunajska Streda (1-0 în deplasare şi 1-0 acasă), iar în SuperLiga tocmai a bifat prima victorie, abia în etapa a 5-a, 3-2 pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, când a revenit de la 0-2 la pauză.

Meciul se va disputa cu aproximativ 30.000 de spectatori în tribune, iar toate biletele puse în vânzare în mediul online s-au epuizat în timp record! 

Ce a spus Dică înainte de meci:

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea. Este un meci internaţional, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că este o echipă bună. 

Este o echipă nordică, cu organizare defensivă bună, agresivă, cu calitate pe faza ofensivă, jucători care pot face diferenţa, cu viteză. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, trebuie să fim pregătiţi.

Trebuie să reuşim o partidă bună şi pe faza defensivă şi pe faza ofensivă, pentru a scoate un rezultat bun şi să avem şanse de calificare înainte de meciul 2. Niciun rezultat din tur nu ne va asigura liniştea pentru meciul retur. Se poate întâmpla orice în fotbal.

Ei au folosit două sisteme, 4-1-4-1 şi 3-5-2. Ne-am pregătit pentru ambele sisteme. Am mai jucat cu echipe care au 4 jucători pe linia de fund, dar pentru 3-5-2 trebuie să schimbăm anumite lucruri, precum felul în care facem presing. Am lucrat la antrenamente la asta. Lucrez şi faza defensivă şi faza ofensivă. Nu pun accent mai mult pe una sau alta. Sperăm să ne descurcăm bine pe ambele faze”, a spus Nicolae Dică, la conferinţă.

Viking a trecut în preliminarii de Sparta Praga (0-0 în deplasare şi 2-1 acasă) şi de Sligo Rovers (5-1 acasă şi 0-1 în deplasare), iar în Eliteserien, campionatul din Norvegia, ocupă locul 5 după 18 etape.

Becali îl umple pe Octavian Popescu de bani dacă FCSB se califică în grupele Conference League: ”El se va alege cu mai mult!”

Afla mai multe despre: fcsbviking 

viewscnt
Articole similare