You are here:

LIVE VIDEO | Anglia - Germania, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1, vineri, la ora 22:00. Jucătorii vor purta banderole negre

LIVE VIDEO | Anglia - Germania, ÎN  DIRECT pe Telekom Sport 1, vineri, la ora 22:00. Jucătorii vor purta banderole negre
Comentarii

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat, miercuri, că jucătorii echipelor Angliei şi Germaniei vor purta banderole negre cu simbolul macului, la meciul amical de vineri, de pe arena Wembley.

"Aş dori să mulţumesc federaţiei germane pentru că şi-a dat acordul de a purta macul în timpul meciului, a dat dovadă de solidaritate şi unitate", a declarat directorul federaţiei engleze, Martin Glenn.

În septembrie, Federaţia Engleză de Fotbal şi forul scoţian au fost amendate de FIFA pentru că au afişat banderole cu simbolul macului la 11 noiembrie 2016, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Banderola cu simbolul macului este pentru ziua armistiţiului, când s-a încheiat primul război mondial, însă FIFA a apreciat că acesta este un "simbol politic".

"Nu este vorba de simboluri politice. Este vorba de a ne reaminti de valorile pierdute în timpul celor două războaie, dar care sunt atât de dragi în lumea fotbalului: respect, toleranţă şi umanitate", a afirmat preşedintele federaţiei germane, Reinhard Grindel.

Meciul Anglia - Germania se joacă vineri seara, de la ora 22:00. Meciul este transmis ÎN DIRECTE pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: germaniaanglia 

viewscnt
Articole similare