Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Erupe Vezuviul! Orice pas greşit contează! Napoli - Liverpool, ora 22:00, Telekom Sport 2

LIVE VIDEO | Erupe Vezuviul! Orice pas greşit contează! Napoli - Liverpool, ora 22:00, Telekom Sport 2
Comentarii

Napoli şi Liverpool se luptă pentru un loc în optimile Champions League. Într-o grupă din care mai face parte şi PSG, meciul celor două de diseară poate fi decisiv pentru calificare.

Jurgen Klopp nu are amintiri plăcute de la Napoli. La precedenta sa vizită, în 2013, actualul manager al lui Liverpool, pe atunci la Borussia Dortmund, a fost trimis în tribune de centralul partidei. Iar finalul a fost şi mai dureros pentru antrenorul neamţ.

Echipa sa a pierdut cu 2-1 respectiva întâlnire. Klopp revine la Napoli după cinci ani pentru un nou duel împotriva italienilor care au început faza grupelor cu un uriaş pas fals. Au scos doar o remiză în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad, aşa că orice meci pierdut de aici încolo îi poate arunca în afara competiţiei.

Trupa lui Carlo Ancelotti este şi rănită după derbyul cu Juventus din Serie A, aşa că partida cu Liverpool este un veritabil motiv de revanşă în faţa fanilor. Pentru cormorani întâlnirea este prima după cele două meciuri cu Chelsea jucate într-un interval de trei zile, singurele de altfel pe care Liverpool nu le-a câştigat în acest sezon. Interesant este că din 4 meciuri jucate împotriva echipelor engleze acasă în Champions League, Napoli a câştigat trei dintre ele. 

Înainte să ştie că vor juca una contra alteia în grupele Champions League, cele două s-au confruntat în luna august într-un amical la Dublin, încheiat cu victoria lui Milner & Co, cu un neverosimil 5-0.

Partida de pe San Paolo este arbitrată de o brigadă din Ungaria avându-l la centru pe ungurul Viktor Kassai. 

Echipele probabile

Napoli: Ospina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui - Callejon, Allan, Zielinski, Hamsik - Milik, Insigne 

Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Van Dijk, Gomez, Robertson - Keita, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mane 

 

 

 

Afla mai multe despre: napoliliverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare