Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Villarreal, în direct, de la ora 19:30 pe Telekom Sport 3

LIVE VIDEO | FC Barcelona - Villarreal, în direct, de la ora 19:30 pe Telekom Sport 3

FC Barcelona

Comentarii

Estadio Camp Nou din Catalonia găzduieşte unul dintre cele mai interesante meciuri din week-end. Duminică, de la ora 19:30, Telekom Sport 3 transmite în direct partida FC Barcelona - Villarreal. Fazele importante ale partidei se văd pe www.telekomsport.ro

”Submarinul galben” nu se află într-o situaţie foarte confortabilă în campionat, ocupând doar locul 16 în La Liga după 13 runde.

Barcelona vine după două meciuri mai puţin reuşite, formaţia lui Ernesto Valverde înregistrând ultima victorie în La Liga pe 3 noiembrie la Vallecano. Catalanii au picat pe 2 în clasament, în spatele liderului FC Sevilla, care în această rundă are meci greu la Vitoria cu Alaves.

  • LIVE | FC Barcelona - Villarreal duminică de la ora 19:30 pe Telekom Sport 3

FC Barcelona nu are de obicei probleme cu vizitele ”submarinului”. Se întâmplă rar ca Villarreal să stopeze Barca pe Camp Nou. La ultimele două vizite, Villarreal a încasat nu mai puţin de 9 goluri de la Barcelona! Ultimul punct smuls de fosta echipă a lui Gică Craioveanu în Catalonia contra Barcei a fost obţinut acum 10 ani, într-un Barca - Villarreal 1-1.

  • LIVE | FC Barcelona - Villarreal duminică de la ora 19:30 pe Telekom Sport 3

Fuster marca atunci golul vizitatorilor, care aveau o formulă de start foarte puternică din care făceau parte Marcos Senna, Nilmar, Diego Godin, Santi Cazorla sau portarul Diego Lopez. Cazorla revine acum pe Camp Nou pentru un duel cu FC Barcelona, fiind singurul supravietuitor al oaspeţilor din acel duel.

26 de goluri a dat Barcelona în 7 meciuri jucate în acest sezon pe teren propriu, dar Villarreal este o formaţie care se apără exact în partidele din deplasare.

În acest sezon are doar 7 goluri primite în 7 meciuri afară, patru dintre goluri primite în ultimele trei deplasări consecutive

  • LIVE | FC Barcelona - Villarreal duminică de la ora 19:30 pe Telekom Sport 3

Formaţii probabile

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, Rakitic - Messi, Coutinho, Dembele

Villarreal: Asenjo - Mario, Ruiz, Funes, Alfonso - Trigueros, Caseres - Fornals, Cazorla, Sansone - Gerard

Afla mai multe despre: fc barcelonavillarrealla ligatelekom sport 

viewscnt
Articole similare