You are here:

LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul, de la 21:30, pe Orangesport.ro. Campioana României are mare nevoie de puncte

LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul, de la 21:30, pe Orangesport.ro. Campioana României are mare nevoie de puncte

Superliga

Comentarii

Meciul FCSB - Petrolul Ploieşti se joacă sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a 10-a din Superliga României, LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul, de la 21:30

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, M. Popescu, Radunovic - Şut - Băluţă, Olaru, Tănase, Oct. Popescu - Bîrligea
Petrolul: Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu - Keita - Rădulescu, F. Baiano, Jyry, Grozav - Tudorie

FCSB întâlneşte Petrolul Ploieşti în etapa a 10-a din Superligă, pe Stadionul Steaua, cu o mare nevoie de puncte pentru a nu pune în pericol prezenţa în play-off-ul campionatului. În prezent, campioana en-titre se află pe locul 12 în clasament, cu nouă puncte.

În afara meciului cu Petrolul, FCSB are şi o restanţă de disputat, cu FC Botoşani, meci amănat pe când "roş-albaştri" jucau în preliminariile Ligii Campionilor.

De partea cealaltă, Petrolul traversează o formă bună. Se află pe locul şase în clasament, cu 14 puncte, fără înfrângere în ultimele cinci partide.

FCSB s-a impus de trei ori în ultimele cinci meciuri directe cu Petrolul, iar două partide s-au terminat la egalitate, de fiecare dată pe terenul ploieştenilor.

Daniel Bîrligea, anunţat titular în FCSB - Petrolul

Atacantul n-a putut juca în partida cu CFR Cluj din cauza unei clauze prezente în contractul de transfer, care nu i-a permis să evolueze în Gruia. Totuşi, Daniel Bîrligea va intra în echipă cu Petrolul, iar FCSB speră la evoluţii cât mai bune.

"Bîrligea e pregătit, cu siguranţă va juca mâine. Nu vreau să pun presiune pe el sau pe alţi jucători, i-am văzut calitatea, sunt sigur că va ajuta echipa, dar şi el va trebui ajutat. Sunt pozitiv în legătură cu el, trebuie să dea tot ce are mai bun, nu doar el, toţi jucătorii. Nu vrem să punem presiune extra pe el, calitatea e evidentă", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - Petrolul.

Afla mai multe despre: live fcsb petrolullive video fcsb petrolullive video fcsb petrolul superligafcsb petrolul live video superligafcsb petrolul live videofcsb petrolul live 

viewscnt
Articole similare