Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - U Cluj 1-1. Debut modest pentru vicecampioană în noul sezon. VAR a intervenit decisiv în patru rânduri

VIDEO | FCSB - U Cluj 1-1. Debut modest pentru vicecampioană în noul sezon. VAR a intervenit decisiv în patru rânduri

U Cluj

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon din Superliga, după ce a reuşit să obţină doar o remiză împotriva nou-promovatei U Cluj, scor 1-1.

VIDEO | FCSB - U Cluj 1-1 (Florin Tănase pen. 54 / Adrian Bălan 45+4)

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, S. Şerban - Olaru, Edjouma, Oct. Popescu - Fl. Coman, Fl. Tănase, Cordea
  • Rezerve: A. Vlad - Ad. Şut, I. Stoica, Lixandru, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Musi, Mamut
  • U Cluj: A. Gorcea - R. Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu - Remacle, R. Pires, I. Filip - Tescan, Ad. Bălan, Chipciu
  • Rezerve: L. Brănescu - Baravykas, Piţian, Ov. Bic, Haită, L. Moraru, Hofman, Hlistei, Ely Fernandes

Min 90+5. Final de meci.

Min 90+3. Un coechipier îi aşează balonul pentru un şut nou-intratului Bic, dar torpila sa trece peste.

Min 82. Gorcea, paradă incredibilă! Ianis Stoica a reluat cu capul din careu, dar portarul ardelean şi-a salvat echipa, parând în bară.

Min 73. Chipciu primeşte o centrare perfectă de la Ely Fernandes şi trimite cu capul din câţiva metri, dar încercarea sa trece puţin pe lângă.

Min 68. Creţu, la un pas de o gafă incredibilă! Fundaşul a trimis cu capul spre Târnovanu, iar Chipciu a fost aproape de a intercepta balonul, însă portarul l-a salvat pe coechipierul său.

Min 54. Goool FCSB! Tănase transformă lovitura de la 11 metri.

Min 53. Penalty pentru FCSB! Gorcea iese eronat şi îl doboară pe Tănase în careu.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+5. Final de prima repriză.

Min 45+4. Goool U Cluj! Adrian Bălan deschide scorul la debut: fostul atacant al Rapidului a fost găsit de Filip în careu, care s-a luptat pentru a ţine de minge, şi a punctat.

Min 40. Posibil penalty pentru FCSB! Romario Pires preia mingea cu mâna în careu, dar VAR nu acordă lovitura de la 11 metri.

Min 34. Gol anulat FCSB! Tănase înscrie cu capul în urma unei lovituri libere, dar reuşita sa este anulată pentru offside.

Min 25. Gol anulat U Cluj! Tescan şutează din lovitură liberă, iar mingea, deviată de Chipciu, intră în poartă, dar reuşita nu va conta: VAR a intervenit.

Min 16. FCSB, la un pas de gol! Tavi Popescu putea să îi aşeze mingea pe tavă unui coechipier, într-o poziţie ideală, dar centrarea sa este modestă, iar un fundaş respinge.

Min 14. Edjouma primeşte balonul într-o poziţie bună în careul advers, dar şutul său este blocat de un adversar.

Min 4. Cartonaş galben pentru FCSB! Şerban scapă ieftin după o intrare criminală asupra lui Remacle.

Min 1. A început partida.


”Mobilizarea! Mergem alături de fraţii noştri”. Dinamoviştii îşi fac simţită prezenţa la FCSB - U Cluj. Ce au pus la cale

FCSB va debuta în noul sezon din Superliga României, pe Naţional Arena, contra echipei nou promovate U Cluj. Înainte de partida cu echipa care a trimis-o pe Dinamo în Liga 2, Erik Lincar se declară încrezător şi nu are emoţii înainte de această confruntare!

Fanii lui Dinamo vor fi alături de clujeni în această confruntare, cele două galerii fiind înfrâţite. 

"Pentru că suntem fraţi. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino - Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de fraţii de la "U" Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Naţională. Mobilizarea!", a fost anunţul celor din PCH, pe Facebook.

Pentru U Cluj, partida de pe Arena Naţională reprezinta prima dispută în Liga 1 după o pauză de şapte ani. La finalul sezonului 2014 - 2015, formaţia ardeleană a retrogradat în Liga 2!

De la FCSB au plecat următorii jucători: Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoş Nedelcu, Ovidiu Perianu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Valentin Gheorghe şi Claudiu Keşeru. Şi au venit: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa şi Joonas Tamm.

Afla mai multe despre: u clujfcsb 

viewscnt
Articole similare