Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 3-0. ”Game over”. Sibienii s-au distrat cu vice-campioana!

VIDEO | Hermannstadt - FCSB 3-0. ”Game over”. Sibienii s-au distrat cu vice-campioana!galerie foto

Cupa României

Comentarii

FCSB a fost desfiinţată de divizionara secundă, Hermannstadt, scor 0-3, în sferturile Cupei României. Oamenii lui Dică au jucat extrem de modest, fiind dominaţi de la un capăt la altul de formaţia din Sibiu.

Hermannstadt - FCSB 3-0 (Rusu 11, 62, Blănaru 29)

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Cabuz - Coman, Crişan, Stoica, Stancu - Tătar, Boboc, Dâlbea - Blănaru, Curtean, Rusu
    Rezerve: Bauman, Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, M. Stancu
     
  • FCSB: Bălgrădean - Jorge, Larie, Bălaşa, Filip - Popescu, Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Budescu - Fl. Coman
    Rezerve: Vlad, Gnohere, I. Stoica, Horsia, S. Cana, A. Dinu, R. Ion

Min 80. Aproape de 4-0!!! Sibienii ratează de trei ori la aceeaşi fază. Salvează Bălgrădean!

Min 74. Ovidiu Popescu este eliminat. 

Min 62. GOOOOOOL HERMANBSTADT!!! Steliştii sunt K.O! Acelaşi Rusu!

Min 55. Tătar îl pune din nou la încercare pe Bălgrădean!

Min 46. Gnohere intră în locul lui Nedelcu. 

Min 33. Arbitrul acordă penalty pentru FCSB. Sibienii se ”urcă” pe arbitrul, iar la două minute întoarce decizia!

Min 29. GOOOOOOL Hermanstadt!!! Blănaru majorează diferenţa!

Min 11. GOOOOOOL!!! Sibienii deschid scorul prin Rusu. Bălaşa greşeşte flagrant!

Min 7. Ocazie bună de gol pentru sibieni!

Min 1. A început meciul.

UPDATE 13:44 Aici ai un rezumat al zilei de ieri. Un sfert de oră până la startul partidei

UPDATE 13:15 Avem imagini surprinse la Sibiu, cu mai puţin de o oră înainte de startul partidei. Zăpada a fost îndepărtată de pe suprafaţa de joc, însă denivelările sunt evidente.

UPDATE 12:50 Sibienii au apelat la orice variantă pentru a dezgheţa gazonul şi au folosit inclusiv substanţe folosite în mod normal pe carosabil.

UPDATE 12:36  Dică a anunţat primul 11 al FCSB pentru meciul de astăzi. Tehnicianul vicecampioanei nu a făcut nicio modificare faţă de echipa pe care ar fi vrut să o folosească miercuri seară.

UPDATE | Gazdele încearcă să se asigure că totul va fi perfect la startul partidei. La Sibiu sunt acum -8 grade, dar gazonul a fost curăţat şi, deşi e departe de a fi într-o stare perfectă, meciul se va juca aproape sigur.

UPDATE | Sibienii au munci toată noapte pentru ca gazonul stadionului ”Municipal” să permită jocul din sferturile Cupei României, cu FCSB.

”Ne vedem la stadion, la ora 14:00!

Din dorinţa de a nu mai avea neplăcuta surpriză - atât noi, cât şi voi, suporterii FC Hermannstadt - ca meciul cu FCSB, reprogramat pentru astăzi, la ora 14:00, să fie amânat din nou, începând de aseară au fost făcute eforturi mari pentru ca terenul să fie în condiţii bune la ora jocului. S-a muncit fără întrerupere pentru ca întâlnirea să poată avea loc, în condiţiile cerute ieri, de brigada de arbitri.

Le dăm întâlnire suporterilor la ora 14:00, la ”Municipal”. Jucătorii echipei noastre le transmit şi pe această cale că au nevoie de ei, de încurajările lor, aşa cum s-a întâmplat la fiecare meci de până acum.

Porţile se vor deschide începând cu ora 12:00", se arată în comunicatul postat pe Facebook.

UPDATE | În această dimineaţă sunt -13 grade la Sibiu. Rămâne de văzut dacă gazonul se va prezenta în condiţii suficient de bune pentru ca meciul să se poată desfăşura.

UPDATE | Era destul de evident că partida nu mai avea cum să se dispute în această seară. Meciul a fost amânat oficial pentru joi, la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Hermannstadt - FCSB 0-0 (Amânat pentru joi, de la 14:00)

Echipele de start:
Hermannstadt: Cabuz - Coman, Crişan, Stoica, Stancu - Tătar, Boboc, Dâlbea - Blănaru, Curtean, Rusu
FCSB: Bălgrădean - Jorge, Larie, Bălaşa, Filip - Popescu, Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Budescu - Fl. Coman.

UPDATE. În aşteptarea deciziei arbitrilor, fanii din tribune au aprins telefoanele, creând o imagine frumoasă, cu toate că ar putea pleca acasă fără să-şi vadă favoriţii la lucru...

UPDATE. Partida ar putea să nu se joace din cauza ninsorii şi a terenului îngheţat. Meme: ”E o bătaie de joc. Este cea mai mare bătaie de joc, sunt în fotbal din 1992!”

UPDATE. Ultimele informaţii de la Sibiu sunt prezentate de comentatorul partidei, Emil Grădinescu.

UPDATE. Aşa arată gazonul terenului din Sibiu, cu două ore înainte de meci.

FCSB se deplasează la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt din sferturile Cupei României, iar partida va putea fi urmărită în direct, de la 18:30, la Telekom Sport 1. De asemenea, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi văzute în timp real şi pe telekomsport.ro.

Cum partida dintre Botoşani şi Poli Iaşi s-a amânat, meciul Hermannstadt - FCSB va fi singurul de azi din sferturile de finală ale Cupei României. Chiar dacă s-au arătat deranjaţi de faptul că partida nu a fost amânată, steliştii s-au deplasat la Sibiu cu gândul la calificare.

Nicolae Dică va face mai multe schimbări în formula de start, acolo unde sunt aşteptaţi să fie prezenţi mai mulţi fotbalişti care au evoluat puţin în acest sezon. Pentru jocul de la Sibiu, în lotul FCSB-ului au fost convocaţi mai mulţi juniori, printre care şi fundaşul central Ştefan Cană, 17 ani, şi mijlocaşul central Robert Ion, 18 ani.

Hermannstadt, neînvinsă din august 2017

La Sibiu, FCSB nu va avea de înfruntat doar vremea rea şi gazonul greu, ci şi un adversar complicat. Hermannstadt se bate la promovare şi este într-o formă excelentă în Liga a II-a. Gazdele de azi nu au mai pierdut o partidă de la sfârşitul lui august 2017, când cedau în deplasarea de la Satu Mare, formaţie desfiinţată între timp.

FCSB vine după succesul greu cu Sepsi, scor 2-0, şi chiar dacă Dică va trimite mai multe rezerve pe teren roş-albaştrii rămân favoriţi la casele de pariuri. 1,60 este cota pentru o victorie a FCSB-ului, în timp ce un succes al gazdelor îţi măreşte de şase ori investiţia.

Hermannstadt - FCSB se joacă azi, de la 18:30, la Telekom Sport 1, iar golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbtelekom sportcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare