Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Lazio - Empoli, astăzi, 21:30, Telekom Sport 1. Ştefan Radu continuă lupta pentru un loc în Ligă

LIVE VIDEO | Lazio - Empoli, astăzi, 21:30, Telekom Sport 1. Ştefan Radu continuă lupta pentru un loc în Ligă

Serie A

Comentarii

Lazio şi Empoli deschid încă de astăzi runda a 23-a din Serie A. Pentru ambele, cele trei puncte eventual câştigate au mare importanţă.

În cazul unui succes, Lazio ajunge pentru moment pe loc de Champions League, cu două puncte peste Milanul lui Gattuso. Echipa lui Ştefan Radu joacă la doar trei zile distanţă de la precedentul meci disputat în campionat, victoria din deplasarea cu Frosinone. Cele trei puncte câştigate luni seară au readus-o la viaţă pe Lazio care pierduse ultimele două meciuri în Serie A întâlnirii întâlnirii cu una dintre promovatele acestui sezon. 

  • LIVE VIDEO | Lazio - Empoli, astăzi, 21:30, Telekom Sport 1 

Empoli nu traversează deloc o perioadă fastă. S-a apropiat periculos de zona retrogradării după şapte meciuri la rând fără victorie. Echipa antrenată de Giuseppe Iachini este exact deasupra liniei cu un singur punct peste Bologna, aflată acum pe poziţia a 18-a în campionat. Empoli aşteaptă încă primul succes pe teren străin din acest sezon. Până acum alb-albaştrii au 4 remize în 10 jocuri disputate în deplasare. Iar Lazio mai are un atu înaintea partidei care deschide etapa a 23-a din Italia. A câştigat ultimele patru meciuri directe împotriva adversarei de diseară. 

Afla mai multe despre: serie alazioempoli 

viewscnt
Articole similare