Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Real Madrid 2-5. Echipa gazdă a marcat de două ori în primele 14 minute, dar apoi a fost desfiinţată! Toate fazele importante, AICI

VIDEO | Liverpool - Real Madrid 2-5. Echipa gazdă a marcat de două ori în primele 14 minute, dar apoi a fost desfiinţată! Toate fazele importante, AICI
Comentarii

Cu Istvan Kovacs la centru, Real Madrid s-a dezlănţuit pe Anfield şi a revenit de la 0-2 pentru a câştiga 5-2.

VIDEO | Liverpool - Real Madrid 2-5 (Nunez 4, Salah 14 / Vinicius 21, 36, Militao 47, Benzema 55, 67)

Echipele de start:

  • Liverpool: Allison - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Nunez, Gakpo
  • Rezerve: Adrian, Kelleher - Milner, Keita, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliot, Jota, Tsimikas, Carvalho, Matip
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba - Valverde, Camavinga, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius
  • Rezerve: Lunin - Vallejo, Naco, Hazard, Kroos, Asensio, Odriozola, Vazquez, Ceballos, Martin, Arribas, Rodriguez

Min 90. Final de meci.

Min 67. Gooooooooooool Real! Benzema îi umileşte pe ”cormorani” şi înscrie al cincilea gol al madrilenilor pe Anfield!

Min 55. Goooooooool Real! Benzema înscrie şi el, dar o face cu şansă, cu un şut care este deviat şi îl păcăleşte pe Alisson.

Min 47. Goooooooool Real! Modric îi centrează perfect din lovitură liberă lui Militao, iar brazilianul înscrie cu o lovitură de cap.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+4. Final de repriză.

Min 45+1. Real, la un pas de gol! Robertson o salvează pe Liverpool, degajând din faţa lui Rodrygo, care ar fi înscris cu poarta goală.

Min 36. Gooooooooooool Real Madrid! Vinicius reuşeşte dubla, după o gafă halucinantă a lui Allison, care a degajat direct în el!

Min 25. O nouă ocazie uriaşă ratată de Liverpool! Nunez a fost blocat în ultima secundă, cu poarta goală în faţă.

Min 21. Gooooooooooooool Real Madrid! Vinicius reuşeşte să reducă din diferenţă cu o nouă execuţie de excepţie.

Min 14. Goooooooooooool Liverpool! Courtois gafează impardonabil, iar Salah profită şi majorează diferenţa.

Min 12. Ocazie uriaşă pentru Liverpool! Salah pătrunde în careul advers şi trimite spre poarta lui Courtois, dar încercarea sa trece puţin pe lângă.

Min 4. Goooooooool Liverpool! Darwin Nunez deschide scorul cu o execuţie senzaţională cu călcâiul!

Min 1. A început partida.


Echipele probabile:

Liverpool: Alisson Becker - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Núñez, Gakpo

Antrenor: Jurgen Klopp

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Éder Militão, Rüdiger, Alaba - Modrić, Tchouameni, Camavinga - Valverde, Benzema, Vinícius Júnior

Antrenor: Carlo Ancelotti

Liga Campionilor continuă, diseară, cu meciurile tur din faza optimilor. În cel mai aşteptat duel al zilei, Liverpool – Real Madrid, care va fi arbitrat de Istvan Kovacs, de la ora 22:00, în direct pe Orange Sport 1. 

  • Ultima înfruntare dintre cele două echipe a avut loc în finala Ligii Campionilor din sezonul 2021-2022, pe Stade de France, când madrilenii s-au impus cu 1-0 şi au cucerit al 14-lea lor trofeu.

Liverpool ocupă doar locul 8 în Premier League. Echipa vine după două victorii consecutive, însă jocul nu convinge.

Real Madrid, în schimb, trece printr-o formă bună. Semnul cel mai evident a fost că trupa lui Carlo Ancelotti a reuşit să câştige Campionatul Mondial al Cluburilor.  

Probleme de lot pentru Real Madrid. Campioana Europei nu va putea conta pe mijlocaşii Aurelien Tchouameni şi Toni Kroos în meciul cu Liverpool, programat marţi seara, pe Anfield, în prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti, înainte de Liverpool – Real Madrid: ”Ne aşteaptă un meci cu multă intensitate şi presiune!”

”Echipa este bine, cu iluzii şi chef de victorie, la fel ca anul trecut. Ştim că este un meci complicat şi pentru ei este o ocazie să îşi ia revanşa. Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc.

Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are şi talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland.

Încă mă gândesc la primul unsprezece şi mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac.

Ne aşteptăm la un meci cu multă intensitate şi presiune, fără timp de respiro. Ştim asta şi suntem pregătiţi”, a spus Carlo Ancelotti la conferinţa de presă, conform Marca.

Istvan Kovacs, delegat la supermeciul săptămânii din Liga Campionilor

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat la meciul Liverpool - Real Madrid, din turul optimilor de finală în Champions League.

În acelaşi timp, a fost evidenţiat faptul că pentru Istvan Kovacs va fi primul meci în care o va arbitra pe Liverpool şi a doua oară pe Real Madrid.

  • Pe madrileni i-a arbitrat sezonul trecut, în manşa retur a semifinalelor din Liga Campionilor, în înfrângerea cu Manchester City, scor 3-4, dar care îi aducea calificarea în ultimul act al competiţiei.

Afla mai multe despre: istvan kovacsreal madrid - liverpool 

viewscnt
Articole similare