Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Timişoara - Chiajna, 1-0. Bănăţenii au obţinut victoria printr-un gol norocos la ultima fază a meciului

VIDEO | Timişoara - Chiajna, 1-0. Bănăţenii au obţinut victoria printr-un gol norocos la ultima fază a meciului
Comentarii

Timişoara a pus capăt serie de meciuri fără victorie în Liga 1. 16 etape au trecut de la ultima victorie a timişorenilor în campionat. Bănăţenii s-au impus în această seară, pe teren propriu, în faţa celor de la Concordia Chiajna, scor 1-0, egalându-i pe aceştia în clasamentul play-out-ului (19 puncte).

Timişoara - Chiajna 1-0 (Octavian Drăghici 90+3)

ECHIPELE DE START

ACS Poli Timişoara: Straton - Haruţ, Melinte, Cînu, Raţ - Munteanu, Vaşvari, Artean, Ciucur - M. Roman, Drăghici; Rezerve: Curileac, Şeroni, Străuţ, Bîrnoi, Enescu, Ţigănaşu, Popovici

Antrenor: Adrian Neaga

Concordia: Caparco - Patache, Albu, Enza, Fota - Babic, Prepeliţă - Batin, Cristescu, Bumba - Bud; Rezerve: Vitkauskas, Bucşa, Deaconu, Bărboianu, Pena, Nivaldo, Bawab
Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Popovici ’83, Vaşvari ‘88 / Patache ’17, Babic ’35, Caparco ’83

Arbitri: Radu Petrescu - Adrian Ghinguleac, Alexandru Cerei - Florin Marcu

FINAL

min 90+3: GOOOL Poli Timişoara! Şutul puternic al lui Munteanu îl izbeşte pe Octavian Drăghici şi ajunge în plasa porţii apărate de Caparco.

min. 82: Caparco, providenţial în poarta Concordiei Chiajna!

min. 80: Ocazie importantă pentru Poli Timişoara! Şut violent al lui Tigănaşu, respins de Caparco în corner.

min. 58: O fază care spune povestea acestei partide. Doi jucători ai Timişoarei s-au încurcat reciproc în încercarea de a controla mingea.

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 45+2: Dublă ocazie pentru Poli Timişoara! Drăghici şi Cînu au trecut pe lângă gol.

min. 30: Meci anost pe stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara. Cele două echipe plimbă mingea la mijlocul terenului.

min. 9: Ocazie importantă pentru Poli Timişoara! Roman centrează periculos în faţa porţii, dar arbitrul întrerupe jocul pentru un posibil fault în atac.

min. 1: A început partida!


”Noi jucătorii trebuie să înţelegem că dacă nu vom depunde efort nici Neaga nu va avea succes. Aşa că toţi să îmbinăm munca lui cu munca noastră şi la final să ne salvăm”, a spus Cătălin Straton.

Raţ este încrezător: ”Încă mai sunt meciuri. Avem nevoie să câştigăm cu cei care sunt aproape cu noi care sunt în aceaşi zonă roşie. E simplu”, a spus Răzvan Raţ la Telekom Sport.

LIVE VIDEO | Timişoara - Chiajna, sâmbătă, ora 18:00, Telekom Sport 1

Ionut Badea va debuta pe banca ilfovenilor în meciul de la Timişoara. Concordia are 19 puncte şi este pe locul 5, dar are nevoie de victorie pentru a-şi menţine pozitia şi după această etapă. 

”Eu şi domnul preşedinte Cristi Tănase am avut o discuţie amplă în iarnă. Am convenit să facem tot ce depinde de noi ca să salvăm echipa. În momentul în care se va ivi o situaţie în care nu putem să... atunci normal că de obicei antrenorul se dă la o parte”, a spus Ion Moldovan.

Partida Timişoara - Chiajna va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Meci urât în ad

Afla mai multe despre: poli timişoaraconcordia chiajnaliga 1,  

viewscnt
Articole similare