Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-0. Koljic şi Ivan îl salvează pe Reghecampf. Oltenii prind ultimul loc pentru Conference League

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-0. Koljic şi Ivan îl salvează pe Reghecampf. Oltenii prind ultimul loc pentru Conference League
Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-0, în barajul de calificare pentru Conference League. Elvir Koljic ('26) şi Andrei Ivan ('90+1) au adus victoria pentru formaţia din Bănie. Situaţia oltenilor a fost uşurată de Mihai Roman II, care a fost eliminat ('62) după ce l-a lovit pe Paul Papp.

VIDEO |  Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-0 (Koljic 26, Ivan 90+1)


Echipele de start:

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu - Al. Creţu, Mateiu - Gustavo, Baiaram, A. Ivan - Koljic; Rezerve: Lazar - Găman, M. Constantin, Bic, Căpăţînă, Nistor, Roguljic, Cîmpanu, Markovic; Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Haruţ, Dican - Mateus, Papa, Jaja - M. Roman II; Rezerve: M. Contra - Mailat, E. Florescu, Patache, Dragu, Lupeta, Petkovski, D. Croitoru, Tîrcoveanu; Antrenor: Marius Croitoru

Min 90+5. Final de meci. Universitatea Craiova este ultima echipă din România care se califică în Conference League.

Min 90+1. GOOOL CRAIOVA. Ivan închide tabela, cu un gol venit pe contraatac. Roguljic a pasat decisiv.

Min 83. Ocazie Craiova. Roguljic are o şansă bună de a marca, dar şutul său este oprit de portarul advers.

Min 75. Ocazie Craiova. Ivan are o acţiune periculoasă, dar şutul său este apărat de Pap.

Min 69. Ocazie Craiova. Papp trimite din nou cu capul, dar mingea trece iar deasupra porţii apărate de Pap.

Min 62. Fază meci. Mihai Roman II primeşte direct cartonaşul roşu după o altercaţie cu Papp şi este eliminat de centralul Feşnic. 

Min 55. Ocazie Craiova. Vătăjelu centrează, Papp reia cu capul, dar trimite peste poartă.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 26. GOOOL CRAIOVA. Koljic marchează, după un acţiune foarte rapidă a oltenilor, creată de Baiaram, Ivan şi Gustavo. Marcatorul a săltat frumos mingea peste Pap, ieşit în întâmpinare.

Min 23. Ocazie Craiova. Oltenii trec pe lângă deschiderea scorului, într-o fază în care Ivan nu loveşte cu capul o minge trimisă ideal de Vătăjelu.

Min 9. Ocazie Craiova. Gustavo nu ajunge la o centrare a lui Ivan, din banda stângă.

Min 3. Ocazie Botoşani. Jaja are o fază foarte superbă, dar poarta oltenilor rămâne intactă.

Min 1. Ocazie Craiova. Ivan îi pasează în faţa porţii lui Koljic, dar atacantul oltenilor nu îl învinge pe portarul advers.

Min 1. A început partida.


CS Universitatea Craiova joacă acasă cu FC Botoşani, de la ora 20:30, în barajul de calificare în preliminariile Conference League.

Meciul este arbitrat de Feşnic Horatiu din Cluj-Napoca. Conform regulamentului, se va disputa un singur meci pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului din Liga 1.

”Îmi e greu să vorbesc de acest meci şi de această alegere regulamentară care există în momentul de faţă Jucăm meciul de mâine seară în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de au juca în Conference League, deşi nu înţeleg sensul, dar în fine.

Sunt singur că cei de la Botoşani vor veni foarte motivaţi, este şansa unei echipe care nu a fost în play-off să joace un asemenea meci. Jucăm acasă şi sper să facem un meci bun şi să reuşim să închidem sezonul cu o calificare în Conference League.

Nu mai contează ce s-a întâmplat în acest sezon, doar acest meci de calificare în Conference League. Ei sunt o echipă schimbată, dar încearcă să joace fotbal. Mihai Roman va fi foarte motivat, fundaşii centrali sunt periculoşi la faze fixe”, a declarat Reghecampf, în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: u craiovabotoşaniconference league 

viewscnt
Articole similare