Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a pierdut un titular înainte de startul sezonului! A ales să joace în Arabia Saudită

Liverpool a pierdut un titular înainte de startul sezonului! A ales să joace în Arabia Saudită

Liverpool

Comentarii

Mijlocaşul brazilian Fabinho a părăsit-o pe Liverpool pentru a semna un contract pe trei ani cu Al Ittihad, unde se va alătura lui Karim Benzema şi N'Golo Kanté, au anunţat, luni, cele două cluburi.

Liverpool a pierdut un titular înainte de startul sezonului! A ales să joace în Arabia Saudită

Fabinho, în vârstă de 29 de ani, părăseşte clubul de pe Merseyside după cinci sezoane (219 meciuri) în care a câştigat un titlu în Liga Campionilor (2019), un titlu în Premier League (2020) şi o Cupă a Angliei (2022).

El a devenit rapid un element de bază al sistemului lui Jurgen Klopp.

Sosit de la Monaco, unde a câştigat titlul de campion al Franţei în 2017, Fabinho a fost lăsat în afara pregătirilor de pre-sezon ale clubului după o ofertă iniţială de 40 de milioane de lire sterline (aproximativ 47 de milioane de euro).

"Astăzi, îmi părăsesc casa. Am purtat acest tricou timp de cinci ani, întotdeauna cu cea mai mare onoare şi bucurie posibilă", a scris brazilianul pe reţelele sale de socializare.

Jurgen Klopp a decis ce va face după ce va termina contractul cu Liverpool

Tehnicianul neamţ Jurgen Klopp (56 de ani) a dezăluit, într-un interviu acordat jurnalistului german Matthias Hielscher, care sunt planurile sale după ce îşi va încheia contractul cu FC Liverpool, în 2026.

Jurgen Klopp se află pe banca tehnică a celor de la Liverpool din toamna lui 2015, timp în care a bifat 431 de partide pe banca ”cormoranilor”.

”Am contract cu Liverpool până în 2026. Vreau să îl onorez şi apoi să îmi iau un an de pauză. Cine ştie cum mă voi simţi peste un an?

De aceea las uşa deschisă pentru orice eventualitate. Nu voi face această meserie la nesfârşit”, a afirmat tehnicianul, potrivit L’Equipe.

Afla mai multe despre: liverpoolfabinhoarabia saudita 

viewscnt
Articole similare