Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool are antrenor nou! Cine este marele favorit să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp

Liverpool are antrenor nou! Cine este marele favorit să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp

Liverpool

Comentarii

Germanul Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, iar speculaţiile privind înlocuitorul său continuă în presa internaţională, dar şi în rândul fanilor.

Marele favorit pentru postul de antrenor la Liverpool după anunţul plecării lui Jurgen Klopp

După ce Xabi Alonso a anunţat că nu va pleca de la Bayer Leverkusen, un nou nume a apărut pe listă: antrenorul formaţiei Sporting Lisabona, Ruben Amorim.

Potrivit jurnalistului specializat în mercato Fabrizio Romano, pentru a-şi asigura serviciile lui Amorim, Liverpool ar trebui să achite clauza de reziliere a acestuia, de 15 milioane de euro. În 2025, clauza de rezilere ar urma să scadă la 10 milioane de euro.

Ruben Amorim a câştigat titlul de campion al Portugaliei în primul său sezon la clubul din Lisabona. De asemene, tehnicianul de 39 de ani are avantajul de a vorbi foarte bine limba engleză.

În ultimele zile, a fost vehiculat şi numele lui Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, care în prezent este la Brighton şi are o clauză de reziliere similară cu cea a lui Amorim.

Căutarea unui nou antrenor este condusă de Michael Edwards, recent numit manager la doi ani de la plecarea sa, şi de Richard Hughes, noul director sportiv.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolantrenor 

viewscnt
Articole similare