Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool – Everton | 4 ponturi la Betano pentru ”Merseyside derby”

Liverpool – Everton | 4 ponturi la Betano pentru ”Merseyside derby”

Pariuri sportive

Comentarii

Ca să nu piardă contactul cu rivalele Tottenham, Arsenal şi City, Liverpool trebuie să câştige ”Merseyside derby”.

Rivala Everton este una dintre victimele favorite ale ”cormoranilor”. În ultimii 24 de ani, doar o dată a reuşit Everton să câştige pe Anfield.

Liverpool – Everton, sâmbătă, 14:30, Orange Sport 1

Înfrângerea cu Tottenham (1-2) şi remiza cu Brighton (2-2) au dus-o pe Liverpool pe locul patru în Premier League. ”Cormoranii” nu îşi mai permit paşi greşiţi. Sunt la trei puncte de Tottenham şi Arsenal şi la unul în spatele campioanei Manchester City.

Pentru derby-ul cu Everton, Klopp va miza în atac şi pe portughezul Jota, revenit după o etapă de suspendare. Salah şi Nunez sunt de neclintit din primul ”11”. Everton are probleme mai vechi de lot. Dele Alli, Andre Gomes şi Seamus Coleman sunt în continuare indisponibili.

”Caramelele” au cu zece puncte mai puţin decât Liverpool şi abia au reuşit să iasă din zona roşie a clasamentului. 1.36 este cota la Betano pentru victoria lui Liverpool. Pentru cei mai curajoşi, merită luată în calcul şi varianta 1 pauză/1 final. Cota este semnificativ mai mare (1.90 la Betano).

Salah, pericolul numărul 1

Cu cinci goluri în acest sezon, Salah este golgheterul lui Liverpool. Tot cinci reuşite are starul egiptean şi în derby-urile cu Everton. Ca să mai înscrie o dată, Salah are cotă 1.80 la Betano. Cine nu crede că Salah va marca, dar va avea multe ocazii, are la dispoziţie un pariu interesant. 2.20 este cota pentru cel puţin două şuturi pe poartă ale lui Salah.

Echipe probabile:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Gravenberch, Mac Allister, Szoboszlai; Salah, Nunez, Jota

Everton: Pickford; Young, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Garner, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Afla mai multe despre: betanoliverpool-evertonponturi 

viewscnt
Articole similare