Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool forţează transferul unui fotbalist cotat la 70 de milioane de euro

Liverpool forţează transferul unui fotbalist cotat la 70 de milioane de euro

Serie A

Comentarii

Liverpool are parte de un sezon eşuat, cu o eliminare timpurie din Liga Campionilor, şi o clasare mai mult decât modestă în Premier League - locul opt.

Potrivit informaţiilor oferite de Gazzetta dello Sport, Liverpool este interesată de transferul mijlocaşului italian Nicolo Barella (26 de ani), de la Inter.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolo Barella, conform transfermarkt.de.

Jurgen Klopp l-a cerut pe Nicolo Barella

Criticat din mai multe direcţii pentru sezonul slab, Jurgen Klopp nu-şi mai menajează conducerea şi a cerut transferuri, la nivelul celor reuşite de rivalele Chelsea, Manchester City sau Manchester United.

Nicolo Barella nu a fost primul nume pe care tehnicianul neamţ l-ar fi vrut pentru mijlocul terenului, dar se pare că primele două ţinte sunt intangibile în acest moment: Jude Bellingham de la Dortmund şi Moises Caicedo de la Brighton.

În urmă cu câteva luni, Jurgen Klopp declara despre Nicolo Barella: ”Nu este orice jucător! Ar fi bine să-l avem în echipă”.

Aşadar, tehnicianul ”Cormoranilor” a fost nevoit să se reorienteze rapid, spre Nicolo Barella. Interul nu este foarte încântată de ideea cedării lui Barella, însă o ofertă de 70-75 de milioane de euro ar putea determina conducerea să accepte vânzarea sa.

Cine este Nicolo Barella?

Nicolo Barella este un produs 100% al şcolii de fotbal de la Cagliari, unde avea să şi debuteze în fotbalul mare.

A fost împrumutat câte un sezon la Como şi Inter, înainte să fie vândut definitiv la Inter, în septembrie 2020, pentru 32 de milioane de euro.

  • Cagliari a mai primit 12 milioane de euro de la Inter pe perioada împrumutului, în sezonul 2019-2020.

Nicolo Barella este un fotbalist care a bifat prezenţe pentru toate grupele de vârstă ale naţionalei Italiei: de la U15 până la seniori.

  • La seniori, Barella a adunat 42 de meciuri şi a marcat opt goluri, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători italieni ai momentului.

Afla mai multe despre: barellaliverpoolinter 

viewscnt
Articole similare