Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - Napoli | Cotă uriaşă pentru marea revanşă a ”cormoranilor”

Liverpool - Napoli | Cotă uriaşă pentru marea revanşă a ”cormoranilor”
Comentarii

Liverpool - Napoli, marţi, 22:00, Orange Sport 1

Cu Jurgen Klopp în pericol să fie dat afară şi ajunsă mai aproape de retrogradare decât de titlu, Liverpool speră să îşi spele păcatele în Champions League. Ca să câştige grupa şi să îşi asigure un adversar mai uşor în optimi, ”cormoranii” trebuie să facă un meci mare cu Napoli. Iar cota oferită de Betano e foarte tentantă.

Liverpool şi-a cam luat adio de la titlu, iar Champions League rămâne principalul obiectiv. Englezii n-au uitat umilinţa de pe Stadio ”Diego Armando Maradona”, unde Napoli a câştigat cu 4-1. Deşi are în buzunar calificarea în optimi, echipa lui Klopp ştie că locul 1 le-ar pune pe tavă, cel mai probabil, un adversar accesibil. Doar o victorie la cel puţin trei goluri diferenţă cu Napoli i-ar face pe ”cormorani” câştigătorii grupei. 5.50 e cota la Betano pentru un astfel de succes al finalistei Champions League, care ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu meciuri memorabile pe Anfield.

Klopp face rotaţii, dar nu cu ”piesele grele”

Ca să nu se scufunde şi mai mult în Premier League, Klopp ar putea menaja unii jucători pentru derby-ul cu Tottenham din weekend. Nu însă şi pe ”greii” Salah, Van Dijk, Firmino şi Henderson, care sunt anunţaţi titulari cu Napoli. Nici italienii nu vor alinia cea mai bună formulă. Golgheterul Osimhen are probleme fizice şi are şanse mici să joace pe Anfield. Politano e la un cartonaş galben de suspendare, iar antrenorul Spalletti nu vrea să rişte. Liverpool nu are ce pierde şi, cu siguranţă, va juca totul pe atac. Ca şi în tur, ne aşteptăm la un meci cu goluri multe. Un pariu care merită încercat e peste 3.5 goluri, la o cotă 2.27 la Betano.

Salah, favorit să marcheze

Doar împotriva lui Napoli nu a marcat Salah în grupa din Champions League. Cu Rangers şi Ajax a dat gol în toate cele patru meciuri. Pentru starul lui Liverpool e ocazia perfectă să bifeze un nou record: gol înscris în cinci meciuri la rând din Champions League. La Betano, Salah are cotă 2.15 să scuture cel puţin o dată plasa porţii italienilor. O sugestie pentru pariorii mai îndrăzneţi: cotă 5 - Salah deschide scorul pe Anfield.

Echipe probabile:

Liverpool: Alisson; Milner, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Elliott, Henderson, Jones; Salah, Firmino, Carvalho
Napoli:Meret; Di Lorenzo, Ostigard, Kim, Rui; Ndombele, Lobotka, Elmas; Lozano, Simeone, Raspadori

Afla mai multe despre: liverpoolnapoliadvertorialliga campionilor 

viewscnt
Articole similare