Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool se desparte de unul dintre jucătorii care au câştigat UEFA Champions League. Anunţul englezilor: Pleacă la vară!

Liverpool se desparte de unul dintre jucătorii care au câştigat UEFA Champions League. Anunţul englezilor: Pleacă la vară!

Liverpool

Comentarii

Liverpool se va despărţi de un jucător în vară. Chiar dacă a pus umărul la câştigarea trofeului UEFA Champions League, "cormoranii" nu îi vor mai prelungi contractul.

Adam Lallana (31 de ani) îşi încheie în vară aventura de şase ani la Liverpool, perioadă în care a câştigat cel mai important trofeu din fotbal. Mijlocaşul are toate şansele ca la finalul sezonului să îşi treacă în palmares şi titlul din Premier League. 

Internaţionalul englez (34 de selecţii, trei goluri) este în ultimele luni de contract la Liverpool şi conducerea "cormoranilor" nu îi vor mai prelungi contractul fotbalistului. Motivul pentru care fotbalistul nu va mai rămâne pe Anfield Road este faptul că Lallana vrea ca Klopp să îi garanteze mai multe meciuri ca titular, ceea ce nu este posibil. 

  • 12 milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com
  • 22 de goluri şi 22 de assist-uri a reuşit Lallana în 175 de meciuri pentru Liverpool, până acum

Potrivit presei din Anglia, Leicester City are şanse foarte mari să îl aducă pe Adam Lallana. 

Afla mai multe despre: adam lallanaliverpool 

viewscnt
Articole similare