Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a vorbit despre excluderea lui Denis din lotul CFR-ului: ”Nu era prima dată când jucam împotriva lui” Reacţia lui Petrescu

Liviu Ciobotariu a vorbit despre excluderea lui Denis din lotul CFR-ului: ”Nu era prima dată când jucam împotriva lui” Reacţia lui Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Denis Ciobotariu a fost exclus din lot de Dan Petrescu chiar înainte de duelul cu Voluntari.

Lui Petrescu i-a fost frică că Denis ar putea să îi dezvăluie tatălui său, jocul pregătit de CFR pentru meciul cu Voluntari, astfel că a decis să îl excludă din lot cu câteva zile înainte.

Liviu Ciobotariu a mărturisit că fiecare face ce vrea, dar nu ar fi fost prima dată când ar fi jucat împotriva fiului său!

”Nu am vorbit cu Denis, nu am vorbit pentru că nu vreau să-l pun într-o situaţie delicată. De fiecare dată când vorbesc cu el, trebuie să vorbesc despre fotbal că nu avem despre ce să vorbim. Am preferat să nu vorbesc cu el despre fotbal şi nu e prima dată când joc împotriva lui, am mai jucat de două ori cand era la Dinamo, la fel, n-am vorbit şi într-un joc a jucat titular. Dar fiecare gestionează situaţia cum crede”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, tatăl lui Denis.

Ce a spus Petrescu despre excluderea lui Denis Ciobotariu din lot:

”Când aud că sunt certat cu Culio, n-am ce să mai zic. Culio e ca şi copilul meu, el îmi zice mereu tata, normal dacă îl schimb la pauză nu e fericit. Asta nu înseamnă că mă bat cu Culio vreodată, Doamne fereşte. Debeljuh pentru disciplină, abateri repetate exclus de mine pe o perioadă care vedem cum se comportă el.

Cu Ciobotariu am vorbit înainte de meci, i-am zis că nu face parte din lot pentru meciul ăsta şi am zis că pentru tine personal ar fi mai bine sa nu iasă discutii. Băiatul a inţeles, a zis Mister ma duc la echipa a doua. I-am zis Ciobi nu e bine pentru tine să apară ceva, dacă văd că stiu cum jucăm noi o să zică ca i-ai zis tu şi nu e corect, n-ar trebui să te bag intr-un scandal” a explicat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujliviu ciobotariudenis ciobotariudan petrescu 

viewscnt
Articole similare