Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a vorbit despre situaţia lui Jonathan Rodriguez: ”Este la spital!”

Liviu Ciobotariu a vorbit despre situaţia lui Jonathan Rodriguez: ”Este la spital!”

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe FCU Craiova 1948, scor 1-0 (0-0), vineri, într-o partidă din etapa a 2-a a Superligii, ediţia 2023/2024.

Liviu Ciobotariu: ”Rodriguez este la spital!”

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a obţinut toate cele trei puncte în acest duel şi a bifat al treilea meci consecutiv oficial fără gol primit, după 1-0 cu Farul în Supercupă şi 0-0 cu Rapid, în deplasare, în prima rundă.

În acelaşi timp, Liviu Ciobotariu s-a arătat îngrijorat de situaţia mijocaşului Jonathan Rodriguez, cel care a părăsit terenul în ambulanţă, la finalul primei reprize, după ce fundaşul oltean Mascarenhas a avut o intrare imprudentă pe genunchiul acestuia.

  • Mascarenhas a fost eliminat după acea fază, iar Rodriguez a fost transportat de urgenţă la spital.

Am jucat cu Farul, cu Rapid, cu Craiova, meciuri grele. Azi am întâlnit o echipă foarte bună. O primă repriză echilibrată, cu ocazii nu foarte multe, dar fiecare echipă a avut două situaţii bune. Când Matheus a primit roşu s-a rupt echilibrul. Noi am dus posesia progresiv în terenul advers, dar n-am fost lucizi la finalizare. Îmi felicit jucătorii pentru că au crezut în rezultat şi am reuşit să câştigăm.

E o victorie importantă, ne ajută la moral, pentru că joi avem un meci foarte greu în Conference League, la Sofia. Craiova 1948 mi s-a părut o echipă foarte puternică. Rodriguez este la spital, acum s-a dus şi doctorul după el! Are o rană destul de adâncă, nu ştiu situaţia lui exact. Se mai întâmplă, dar n-ar fi trebuit aşa ceva.

A fost cartonaş roşu, am văzut şi eu reluările. Am avut un început foarte greu de campionat, Supercupa Farul, apoi Rapid în infernul din Giuleşti, acum am jucat cu o echipă foarte bună. Au făcut nişte combinaţii care ne-au surprins, puteam să şi pierdem meciul ăsta. Am trecut prin toate stările. Este o mare problemă, nu am decât doi apărători centrali, pe Denis şi pe Bălaşa. Ninaj e accidentat, Mark a decis să plece, au plătit clauza cei de la Neftchi.

Avem un program foarte încărcat. Îl aşteptăm şi pe Debeljuh, se antrenează cu grupul, îl aşteptăm, însă nu e la capacitate maximă. În seara asta ne bucurăm de victoria pe care am obţinut-o, de mâine ne pregătim de CSKA Sofia. Eu am văzut meciurile lor din campionat, mi se pare o echipă puternică, solidă.

Eu l-aş fi văzut pe un stadion mai mare, este derby-ul României, cel mai aşteptat meci, ambele echipe au foarte mulţi suporteri şi şi-ar fi dorit să meargă la meci. FCSB porneşte favorită, a avut un start foarte bun, am văzut primul meci al lor. Şi Dinamo a jucat bine, dar în derby se poate orice”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: jonathan rodriguezliviu ciobotariusepsi - fcu 

viewscnt
Articole similare