Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, lăudat şi criticat după discursul din Bănie: ”Mă impresionează calmul lui” / ”Spune mereu doar ce vrea!” | EXCLUSIV

Liviu Ciobotariu, lăudat şi criticat după discursul din Bănie: ”Mă impresionează calmul lui” / ”Spune mereu doar ce vrea!” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a noua din Superligă. Sepsi a suferit prima înfrângere din acest sezon al Superligii.

Concluzii după Universitatea Craiova - Sepsi

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko.

În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj. Craiova s-a impus cu 2-1, a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în Superligă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

După meci, Emil Grădinescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Liviu Ciobotariu. Motivul? Atitudinea antrenorului după înfrângerea de la Craiova. Lui Grădinescu i-a plăcut mult discursul lui Ciobotariu şi nu a ezitat să îl felicit pe tehnicianul oaspeţilor care a plecat fără puncte din Bănie. Constantin Zotta nu a fost de aceeaşi părere. 

Silviu Tudor Samuilă: Observ că majoritatea remarcilor lui sunt despre partea defensivă, mai puţin pe partea că a avut superioritatea numerică şi nu a construit. Felul în care este structura filozofia fotbalistică o vezi din discursul lui.

Emil Grădinescu: Întăreşte impresia că este un antrenor cu expertiză importantă în partea defensivă. Ofensiva cu un om în plus nu a creat. Mă impresionează calmul pe care îl afişează în astfel de situaţii, te aşteptai să vezi un antrenor cu ochii ieşit din cap şi parul vâlvoi pentru că ai avut un om în plus...

El vine cu un ton calm, măsurat, aproape defensiv şi explică nişte lucruri. Poate că nu are cel mai colorat vocabular, dar atitudinea lui dă de înţeles că e un tip reflexiv. 

Constantin Zotta: A spus doar ce vrea! Eu voiam să ne zică de ce a făcut pressing pâna la eliminare şi după eliminare i-au avut totuşi în teren pe Ştefănescu, Safranko... 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepşiuniversitatea craiovazottaemil grădinesc 

viewscnt
Articole similare