Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, mulţumit de victoria cu U Cluj, dar nu şi de joc: ”Ne-a fost greu!”

Liviu Ciobotariu, mulţumit de victoria cu U Cluj, dar nu şi de joc: ”Ne-a fost greu!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a obţinut o victorie importantă, luni, pe terenul celor de la Universitatea Cluj, scor 3-2 (1-2), într-o partidă din etapa a 6-a a play-out-ului din Liga 2.

Golurile ilfovenilor au fost marcate de Sigurjonsson (min. 18) şi Florea (min. 87 şi 90+2), în timp ce pentru clujeni au punctat Remacle (min. 23) şi Thiam (min. 41).

  • Momentul psihologic al meciului s-a consumat în minutul 17, când Florin Ilie a lăsat-o pe U Cluj în inferioritate numerică.

Liviu Ciobotariu, după victoria cu U Cluj: ”Dacă marcau la 2-1, nu cred că mai puteam să revenim”

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a obţinut cele trei puncte, dar nu şi de faptul că s-au încasat două goluri cu om în plus.

În urma acestei victorii, FC Voluntari a urcat pe locul 10 (locul 4 din play-out), cu 27 de puncte, în timp ce U Cluj rămâne pe locul 12 (locul 6 din play-out), cu 26 de puncte.

O victorie foarte importantă pentru noi. Am trecut de la extaz la agonie, de la agonie la extaz. A fost un joc spectaculos, au fost momente decisive în joc. Sunt supărat pe jucători pentru că am primit două goluri în superioritate numerică.

Un meci bun şi îi felicit pe băieţi, de la 1-2 să revenim la 3-2. A mai fost un moment extrem de important în acest joc, dacă Thiam marca la 2-1, nu cred că mai puteam să revenim, cu toate că am controlat jocul. Am avut superioritate numerică încă din primele minute şi era clar că noi am dominat şi ne-am creat situaţii de a marcat.

Am întâlnit un U Cluj foarte bine organizat, ne-a fost greu să le desfacem apărarea, au stat foarte bine. Am avut momente de inspiraţie şi aici mă refer în special la Florea, care a marcat două goluri.

O victorie foarte importantă pentru noi, nu cred că U Cluj a pierdut un meci pe teren propriu aici la Cluj. Este o echipă foarte puternică, foarte grea. Chiar şi în 10 oameni ne-au pus foarte multe probleme”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu U Cluj.

VIDEO: Rezumat U Cluj - FC Voluntari 2-3

Afla mai multe despre: u cluj - voluntariciobotariu 

viewscnt
Articole similare