Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, mulţumit după egalul din tur: ”Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur”

Liviu Ciobotariu, mulţumit după egalul din tur: ”Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după remiza de la Sfântu Gheorghe cu echipa din Kazahstan, Aktobe.

Sepsi OSK a remizat, pe teren propriu, cu Aktobe, scor 1-1, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Ambele goluri s-au marcat în repriza a doua. Elder Santana a punctat pentru oaspeţi (65), iar Roland Varga a egalat pe final (89).

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după egalul din tur: ”Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur”. Explicaţii pentru evoluţia din prima repriză

La capătul meciului, Liviu Ciobotariu a afirmat că prima repriză a fost una modestă pentru formaţia sa, dar rezultatul dă speranţe pentru retur.

De asemenea, tehnicianul celor de la Sepsi a punctat că formaţia sa a arătat mai bine în partea secundă a meciului de la Sfântu Gheorghe.

“O primă repriză modestă, am construit lent, nu am avut susţinere ofensiv, am stat foarte jos. A doua repriză mult mai bună din partea noastră. Am primit gol din fază fixă. 

Îi felicit pe jucători pentru modul în care au crezut în rezultat. Un rezultat care ne dă speranţe pentru retur. 

Până la urmă ok, am întâlnit o echipă solidă. Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenţi în prima repriză”, a declarat Ciobotariu, după meci, conform Prima Sport.

Manşa retur dintre Sepsi şi Aktobe va avea loc în Kazahstan joia viitoare, la data de 17 august.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariuconference league 

viewscnt
Articole similare